Скандал на сватбата – певците ще се избият за бакшиш!

» Любопитно

На сватбата на Marija и Srđan Knežević, собственик на компанията „Knez petrol“, пяха 14 певци и певици. Някои от тях замалко не се сбили кой да вземе микрофона и да получи по-голям бакшиш. Така, според белградската преса, Mina Kostić почти се скарала с Džej Ramadanovski.

Mina Kostić в действие

– Като видя как кичат Džej с пари, Mina веднага стана от масата и взе да се натиска да пее. Стоеше до Džej и след всяка негова изпята песен се опитваше да му вземе микрофона. Накрая успя – разказва източник на „Svet“ и допълва – За разлика от Mina, която „дискретно“ се опитваше да се добере до парите, Olja Karleuša, докато пееше, се одумваше на гостите директно.

Olja Karleuša потвърди за медиите, че нея вечер наистина е изкарала доста пари:
– Когато запях, мъжете се скупчиха около мен и почнаха да вадят пари. Тогава им казах, че спокойно могат да ми дават, тъй като аз обичам това.
Mina Kostić отрече, че се е натискала за микрофона, а още по-малко се е опитвала да го отнеме от Džej.

Era Ojdanić пял цял час и успял да изкара 3 000 евро! Макар че, певците преди него пяли по пет песни и си сядали, Era не се дал лесно. Чак в един момент гостите почнали да се питат цяла вечер него ли ще слушат. След един час, Ojdanić най-накрая се смилил и отстъпил микрофона на Džej.

И докато някои заработвали бакшиш, други се държали благоприлично. Ana Bekuta, например, изпяла няколко песни и след това си седяла на масата, коментирайки с някои от певците жалкото поведение на колегите си.


Виж още:
 • Легендарни певци, изгубили живота си по пътищата Легендарни певци, изгубили живота си по пътищата

  20 февруари 2019

  Докато Балканският регион, а и хора по целия свят са в шок от трагичната смърт на Šaban Šaulić, можем да си припомним и други такива […]

 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 […]

Напиши коментар