Коментирай

Severina, Tony Cetinski и Hari Varešanović на Радио фестивала 2010

Радио фестивалът тази година ще бъде във Върнячка Баня от 21 до 23 май. Специални гости на този престижен форум са най-големите имена на музикалната сцена в региона – Severina, Tony Cetinski и Hari Varešanović.

radijski-festival

Последната, финална вечер, мини концерт ще изнесе хърватската дива Severina Vučković, която със сигурност ще привлече много гора от града и региона.

Фестивалът ще протече на централния площад, така че, всички любители на хубавата музика ще могат да присъстват безплатно на концертите на споменатите изпълнители, както и на звездите, които ще участват на радио фестивала.

В тазгодишното издание ще пеят Goca Tržan, Željko Samardžić, Željko Vasić, група „Neverne bebe“, Darko Radovanović, „Lexington bend“… Всяка група има четири участника, а като автори на песни тази година ще бъдат и Sergej Ćetković, Marina Tucaković, Aleksandra Milutinović, Hari Vrešanović, Željko Vasić и много други известни имена. Песните-участнички се въртят вече месец по над 50 радио станции и някои от тях вече станаха хитове.

Радио фестивалът 2010 е коренно различен от всички останали. Той е и единственият останал фестивал за забавна музика в Сърбия и особеното тази година е, че няма да има победител. Целта му е представяне и популяризиране на домашната поп музика – каза Ana Stojanović, PR мениджърът на форума.

– Жалко, че тази година няма да има победител, защото така няма да мога да победя аз – сподели Goca Tržan и добави, че новата концепция на фестивала й допада много, тъй като, по този начин всички участници ще бъдат и победители.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар