Коментирай

Суперфинал на Радио фестивала

На централния площад във Врнячка Баня, снощи се проведе финалната вечер на Радио фестивала, в който 12 изпълнители представиха своите композиции.

radijski-festival

Според гласовете на журито, представителите на медийните партньори и публиката до суперфинала, който ще бъде тази вечер, стигнаха: Tijana Bogićević, Danka Petrović, Dunja Vujadinović, Danijel, Armin Muzaferija и група „Gitarsi“. Те ще участват, заедно с Gocа Tržan, Željko Vasić, Željko Samardžić, „Nevernе bebе“, Darko Radovanović и „Lexington bend“.

По време на финалната вечер бяха представени премиерно и песните на Bojan Marović „Budi dobra prema sebi“ (музика Toše Proeski и текст Marina Tucaković) и дуета на Željkо Samardžić и Jelenа Rozgа „Ima nade“, чийто автор е Tonči Huljić. Поради здравословни проблеми, Rozgа не се появи вчера на пресконференцията, но затова пък на сцената беше в пълния си блясък.

rozga-zeljko

Истинска наслада беше миниконцертът на една от победителките на предишния фестивал Milenа Vučić, която успя да загрее атмосферата, въпреки дъждовната вечер. Публиката неуморно танцуваше при изпълнението на песните „Indijana“ и „Luče moje“.
Гости на суперфинала ще бъдат „Hari Mata Hari“ и Emina Jahović.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар