Съпругата на Thompson: Искам още деца, въпреки че имаме пет

След десет години в Загреб, Marko Perković Thompson (47) със съпругата си Sandra (37) и петте си деца се пресели в Сплит. В момента седемчислената фамилия живее в тристаен апартамент, но скоро ще построят къща наблизо, където смятат да се преместят догодина.

Дипломираната икономистка, която заради любовта си с хърватския рок музикант се пресели от родната Канада, не крие, че би искала увеличение на семейството:
– Желанието на Marko беше да имаме пет деца, но що се отнася до мен, можем да имаме и още някое.

Двамата се запознават на негов концерт в Канада и се женят през 2003 година. Преди това, през 1995 година, Perković сключва таен брак с Danijela Martinović (42), който впоследствие, след дълги дела, църквата признава за невалиден, и чак тогава Thompson може да сключи църковен брак с новата си изгора.

Marko Perković Thompsonи Sandra


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Полицията претърси апартамента на ThompsonПолицията претърси апартамента на Thompson

    Marko Perković, хърватски певец и фронтмен на рок група „Thompson“, потвърди вчера, че в понеделник полицията е претърсила апартамента му, в търсене на нелегално оръжие. […]

  • Thompson не иска да си плати данъкаThompson не иска да си плати данъка

    Почти година лидерът на хърватската рок група „Thompson“, Marko Perković (46), се дърпа с държавата, тъй като не желае да плати данъчните си задължения. Срокът […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар