Къде летуват естрадните звезди

Много естрадни звезди вече стягат куфарите за летуване. Докато по-голямата част от певците ще прекарат и това лято на черногорското приморие, където традиционно пеят в силния сезон, други вече се подготвят за дългоочакваната почивка.

Aca-Neda

За разлика от тези, които още не знаят къде ще ходят, Aca Lukas вече се върна от летуването. Имайки предвид, че популярният певец работи през лятото усилено, реши да отпътува за Турция със съпругата си Sonja преди началото на сезона. Двамата най-напред имали идея да отседнат в луксозен хотел в Белек, но в крайна сметка, отново отишли в Анталия, като миналото лято. Там кумата на Sonja има къща. Lukas вече се завърна, а съпругата му ще остане още седмица. Скоро певецът започва участията си по черногорското крайбрежие, а към 10 август прекратява всякакви ангажименти и заминават със Sonja за Левркузен, където тя ще роди.

На почивка в Турция във вторник отпътува и Neda Ukraden. Компания в луксозния хотел „Dolce Vita“ в Кемер ще й правят приятели, а след завръщането си оттам, Neda няма да прескочи и черногорското море, по-точно Лепетани, където има къща. Певицата също я очакват многобройни участия по хърватското и черногорското примория.

Любимата си дестинация и тази година няма да смени и Seka Aleksić. В края на август, тя и съпругът й Veljko Piljikić ще отидат в известния египетски курорт Шарм ел-Шейх, където летуват от години. Двойката ще отседне в луксозния хотел „Four Seasons“.

Между певците, които още не са решили къде ще прекарат лятната си почивка е и Lepa Brena, тъй като е претрупана с ангажименти. Най-голямата фолк звезда в бивша Югославия винаги решава това в последния момент. Понеже децата й вече са големи и самостоятелни, Brena най-вероятно ще почива само със съпруга си Boba.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар