Saša и Dejan Matić: Братското съперничество е голяма конкуренция

Saša i Dejan Matić » Новини

sasa_dejan_matic

Популярните близнаци Saša и Dejan Matić за първи път в кариерата си се снимаха заедно за списание „Story“ и разказаха за себе си.

Братята се появяват на бял свят на 26 април 1978 в Дрвар (Босна и Херцеговина). Раждат се здрави, но преждевременно и малки, затова ги слагат в кувьоз. По неизяснени причини, няколко дена след раждането си и двете бебета ослепяват. Този им недостатък съдбата компенсира с изключителен музикален талант, благодарение на който вече няколко години са сред най-популярните певци по земите на бивша Югославия.

Story: Кой е по-големият?
Saša: Аз съм.
Dejan: Имам интересно обяснение по този повод. Истината е, че Saša е по-стар с 5 минути, но само защото ми пречеше в стомаха на майка ни и аз го изритах (смях).

Story: Можете ли да опишете взаимоотношенията си със Sašа и какъв е той като брат?
Dejan: Нека бъда искрен – отлични са. Нямам никакви забележки (смее се). Отношенията ни са изпълнени с доверие и винаги стоим един зад друг.

Story: Какви са Вашите отношения с Dejan?
Saša: Deki е блестящ тип, не само спрямо мен, но и въобще спрямо хората. Позитивна личност е. За нас двамата казват, че сме чаровни и духовити. Между другото, смятам, че аз понякога се опитвам да се правя на сериозен.
Dejan: Saša, искаш ли да изляза отвън, че да ти е по-лесно да говориш искрено? (смях)
Saša: Не искам това (смях). Гордея се с брат си.

Story: Съществува ли съперничество между вас в живота и в работата?
Saša: Смятам, че всяко съперничество е здрава конкуренция, което е добре, а Dejan и аз се борим за позиции в работата си. Между нас рядко се появяват различия. Ако, например, аз запиша балада, същото прави и Dejan само след месец (смях). Винаги става така. Питах го с каква песен ще участва на последния „Axal Grand festival“, a той ми отговори: с балада. През смях го помолих да пее някоя бърза песен, че да не сме съвсем еднакви.


Виж още:
 • „NE BIH NIŠTA MENJAO”: Saša Matić издаде нов албум „NE BIH NIŠTA MENJAO”: Saša Matić издаде нов албум

  8 декември 2017

  Тия дни сръбската фолк звезда Saša Matić обяви осмия си студиен албум „Ne bih ništa menjao”, съдържащ 10 песни. Всички те могат да бъдат чути на официалния канал на певеца в YouTube. Макар че според […]

 • Ексклузивно: Чуйте новите песни на Saša Matić Ексклузивно: Чуйте новите песни на Saša Matić

  5 октомври 2015

  Сръбската фолк звезда Saša Matić обяви новия си албум „Zabranjena ljubav“, в който се намират два високобюджетни клипа към заглавната песен и към песента „Sto svirača“ и още осем парчета. Албумът е подготвян близо три […]

 • Промоция на албума на Dejan Matić Промоция на албума на Dejan Matić

  4 октомври 2015

  В началото на седмицата Dejan Matić представи новия си албум “Ako mi odeš ti” в белградския клуб “Top Night”. На промоцията на сръбския фолк певец присъстваха много колеги от естрадата. Да подкрепят Matić бяха дошли […]

Напиши коментар