Saša и Dejan Matić: Братското съперничество е голяма конкуренция

sasa_dejan_matic

Популярните близнаци Saša и Dejan Matić за първи път в кариерата си се снимаха заедно за списание „Story“ и разказаха за себе си.

Братята се появяват на бял свят на 26 април 1978 в Дрвар (Босна и Херцеговина). Раждат се здрави, но преждевременно и малки, затова ги слагат в кувьоз. По неизяснени причини, няколко дена след раждането си и двете бебета ослепяват. Този им недостатък съдбата компенсира с изключителен музикален талант, благодарение на който вече няколко години са сред най-популярните певци по земите на бивша Югославия.

Story: Кой е по-големият?
Saša: Аз съм.
Dejan: Имам интересно обяснение по този повод. Истината е, че Saša е по-стар с 5 минути, но само защото ми пречеше в стомаха на майка ни и аз го изритах (смях).

Story: Можете ли да опишете взаимоотношенията си със Sašа и какъв е той като брат?
Dejan: Нека бъда искрен – отлични са. Нямам никакви забележки (смее се). Отношенията ни са изпълнени с доверие и винаги стоим един зад друг.

Story: Какви са Вашите отношения с Dejan?
Saša: Deki е блестящ тип, не само спрямо мен, но и въобще спрямо хората. Позитивна личност е. За нас двамата казват, че сме чаровни и духовити. Между другото, смятам, че аз понякога се опитвам да се правя на сериозен.
Dejan: Saša, искаш ли да изляза отвън, че да ти е по-лесно да говориш искрено? (смях)
Saša: Не искам това (смях). Гордея се с брат си.

Story: Съществува ли съперничество между вас в живота и в работата?
Saša: Смятам, че всяко съперничество е здрава конкуренция, което е добре, а Dejan и аз се борим за позиции в работата си. Между нас рядко се появяват различия. Ако, например, аз запиша балада, същото прави и Dejan само след месец (смях). Винаги става така. Питах го с каква песен ще участва на последния „Axal Grand festival“, a той ми отговори: с балада. През смях го помолих да пее някоя бърза песен, че да не сме съвсем еднакви.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар