Saša и Dejan Matić са ослепели заради грешка в болницата

Saša и Dejan Matić са ослепели заради грешка в болницата

Близнаците Saša и Dejan Matić са едни от най-популярните сръбски певци, които със своите песни и изключителни гласове спечелиха сърцата на почитателите.

През годините постоянно се спекулира с тяхното състояние и причините за загубата на зрение. Коментира се и, че единият от тях все пак вижда малко и има шанс да прогледне след оперативно лечение.

Dejan и Saša Matić са родени преждевременно в шестия месец на 26 април 1978г. и всички обстоятелства сочат, че с бебетата всичко е в ред. Тъй като са родени недоносени, е трябвало да бъдат поставени в кувьоз, а няколко дни след раждането се установило, че са слепи.

Dejan никога не се е интересувал чия е грешката, но твърди, че това е нечий пропуск.

– Това е невнимание. Сега, кой… не съм разпитвал в подробности. Дали е лекарят, медицинската сестра… Станало е преди време. А че е било невнимание, било е – призна веднъж Dejan.

На въпроса дали е имал възможност за операция и връщане на зрението, но заради Dejan не го е направил, Saša казва, че е лъжа.

– Не, това са глупости. Искали са да направят някакъв експеримент с нас. Нашите родители не са се съгласили, нито пък ние. Никак не харесвам, дето през годините се говори за това. Двете най-лоши теми, които не обичам, са дали съм скаран с брат си и какво е станало със зрението ми. Моите приятели и хората около мен знаят как живея и че си харесвам живота. Дали съм се лекувал и при кого, си е моя лична работа. Живея нормално и не си давам живота за нищо на света – сподели Saša.

Saša и Dejan Matić са ослепели заради грешка в болницата


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар