Saša Matić обяви нов албум „Dva života“. Тринадесет нови песни и един дует

Saša Matić обяви нов албум „Dva života“

На чакането дойде край. След четири години пауза сръбската музикална легенда Saša Matić обяви нов албум „Dva života“.

Това е десетият поред албум на Saša, с който той отбелязва 20 години професионална кариера. Изданието включва 13 нови песни и една, обявена в предходните месеци. Почти всички песни в албума имат и видеоклип.

Зад гърба си Saša има доста дуети с колеги от бранша, а този път певецът направи дует с хърватската звезда Jelena Rozga. Парчето се казва „Ti i ja“. Но това не е краят на изненадите. В албума премиерно влезе и песента „Čujem da se ovih dana udaješ“, която Saša записа за сериала „Ubice mog oca“.

За проекта „Dva života“ Saša Matić е ангажирал най-добрите музикални творци, като Jelena Trifunović, Boja Vasić, Saša Nikolić, Milan Miletić, Miloš Roganović, Atelje Trag, Mlađan Dinkić, Angellina, Peđa Medenica, Sale Milošević, Željko Vasić и други. Песента с името „Nebitno“ е написана от Marina Tucaković, малко преди смъртта ѝ, а музиката е на Damir Handanović.

Тъй като коледните и новогодишни празници са вече съвсем близо, да споменем и че в навечерието на Новата 2022 година Saša ще пее в 5-звездния белградски хотел „Hyatt Regency“, а кувертите вече са разпродадени отдавна.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар