Любовни корабокрушения, като в Холивуд

Любима тема на таблоидите винаги са били любовните неудачи на известните личности. За последните две години те са толкова много, че брачните „мъченици“ могат да направят бенд, в който всеки да изпее своята тъжна песен.
Любовни корабокрушения, като в Холивуд

Брачната клетва „Ще те обичам и уважавам в добро и зло“ през 2010 погазиха мнозина – текстописката Marina Tucaković и композиторът Futa Radulović, певицата Katarina Sotirović и баскетболистът Aleksandar Rašić, певицата Kristina Kovač и нейният по-млад съпруг Igor Perović, ТВ водещият и певец Ognjen Amidžić и PR-ката на „Telekom“ Milica Marković. Тази година, освен Goca и Ivan, се разведоха Nataša Bekvalac и бившият ватерполист Danilo Ikodinović, бившата членка на група „Models“ Nevena и бизнесменът Srđan Adžemović. Любовната си връзка прекратиха и Miodrag Kostić и Mia Zečević, Ana Nikolić и Dalibor Matić, Aleksandra Radović и Aleksandar Zeremski, Mina Kostić и Igor Kostić.

Бракът на Dača Ikodinović и Nataša Bekvalac приключи през февруари, тази година. Danilo отрече, че са се развели заради изневярата му с известната Milica Dražin. Той каза, че познава жената слабо, а Nataša обяви: „През цялото време Milica ми беше под носа!“.

Само няколко месеца след бляскавата си сватба Jelena Karleuša се разведе с бизнесмена Bojan Karić. По този повод певицата беше казала:
– Причината за раздялата ни, а по-късно и за развода ни, беше нагласена и аз бях жертва. Много фактори водеха към това да не бъдем заедно. Някои го искаха и им провървя.
Jelena сега е в брак с футболиста Dušan Tošić, с когото имат две дъщери.

Разводи винаги е имало и ще има, казват звездите, бранейки се от злите езици. Поп-фолк певицата Mira Škorić стана икона на феминистките, когато след развода си с хирурга д-р Vasa Jeremić каза:
– По-добре добър развод, отколкото лош брак. Жените са по-различни от мъжете и гледат по-зряло на живота. Мъжете са по-нисши същества във всякакъв аспект. Жената е жена! На всички полета на живота жените са по-силни от мъжете! Те са слабаци!

Естрадните бракове се разпадаха още по времето на бившата Югославия, но тогава не се говореше и пишеше за това. Някои от тях приключиха като в сапунки.

Zorica Brunclik се е омъжвала три пъти и има четири деца. Първият й брак с басиста Zoran Tutić трая кратко. След това се омъжи за акордеониста и композитор Ljuba Kešelj, който след развода им се ожени за певицата Sena Ordagić. Zorica намери утеха в прегръдките на акордеониста и композитор Miroljub Aranđelović Kemiš, който пък е бивш съпруг на Vesna Zmijanac. Kemiš и Zorica и до днес живеят щастливо.

Vesna Zmija, както тогава я наричаха някои, излекува раните си с Vlada Jovanović, тогавашен шеф на маркетинга на PGP RTB, с когото се сдобиха с дъщерята Nikolija. Но и с него не й провървя.

Кралицата на народната музика Lepa Lukić се е омъжвала три пъти. Някога тя казваше, че е щастлива в любовта и нещастна в брака.

Aca Lukas е в трети брак с дизайнерката Sonja Šašić, която преди това беше омъжена за колегата на Aca Željko Šašić.

В историята за естрадните бракове интересен е Šaban Šaulić, тъй като два пъти се жени за една и съща жена Gordana, с която имат три деца.

Музикантът и композитор Rade Vučković в момента е в петия си брак. Една от избраниците му беше певицата Goca Božinovska, с която имат дъщеря. След смъртта на мъжа си, кик боксьорът Zoran Šijan, Goca остана вдовица.

Zlata Petrović има зад себе си два развода. Имаше брак с певеца Hasan Dudić и ТВ водещия Zoran Pejić Peja.
– Hasan ме биеше, а Peja ми опъваше ушите – казва Zlata, когато я попитат за бившите й съпрузи.

Певецът Miki Jevremović е с два брака и два развода зад гърба си. След 18 години се разведе с втората си съпруга Sonja, която също пееше с него по турнетата и с която имат син и дъщеря.

По два брака имат зад себе си и Nada Obrić, Zorica Paravinić Stela, Maja Nikolić, Muharem Serbezovski и Snežana Savić.

Певицата Gordana Lazarević и композиторът Milutin Popović Zahar отдавна са се развели, но се разбират и работят отлично. Имат две деца и внуци.

И хърватската естрада е белязана с разпадането на бракове през последните години.
Певицата Anđa Marić се разведе със словенеца Primož Dolenčar. Вокалистката на група „Colonia“ Indira Vladić се развде с мъжа си Narcis Mujkić. Развода на хърватския футболист и спортен директор на „Dinamo“ Zoran Mamić и съпругата му Vanja дълго време пълни жълтите страници. Освен тях, с много медиен шум брака си приключиха водещата Dijana Čuljak и ТВ продуцент Vladimir Šelebaj Selijera, колежката й Uršula Tolj и Svebor Labur, а особено голямо внимание предизвика водещият Joško Lokas, който заради актрисата Nataša Janjić, остави бременната си съпруга и две деца. Разведе се и актрисата Mia Begović от Željko Žnidarić. Рекордьорка по краткост на брака е скиорката Nika Flajs, която се разведе след едва осем месеца съвместен живот.

Въобще, списъкът с любовни идилии и несгоди е доста дълъг. Днес модерно е естрадните дами да се омъжват за спортисти или бизнесмени. Обяснението е просто – трябват им пари за да запишат албум или клип. Холивуд най-накрая стигна и по нашите земи.

На естрадата има и бракове, които траят десетилетия, въпреки предизвикателствата, които носят славата и парите. Семейния си живот успяха да опазят Saša Popović и Suzana Jovanović, Keti Selimova и Đorđe Želčeski, Mile Kitić и Marta Savić, Dragana Mirković и Toni Bijelić, Vera и Ratomir Matović, Lepa Brena и Boba Živojinović, Nedeljko и Dušica Bilkić, Biljana Jevtić и Aleksandar Ilić, Jasna Kočijašević и Dragoslav Mihajlović Kanarinac, Ana Kokić и Nikola Rađen, Usnija Redžepova и Svetomir Šešić…


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар