“Divlje jagode” представиха новия си албум

Divlje jagode » Новини

Пионерите на хеви метъла на Балканите и една от най-популярните екс югославски рок групи, „Divlje jagode“, представиха вчера в Младежкия дом в Белград новия си студиен албум „Biodinamička ljubav“.

CD-то е в издание на „Croatia Records“ и съдържа 11 парчета. Албумът е записван близо две години и излиза след цели десет години дискографска пауза на „Divlje jagode“, които са на музикалната сцена вече 35 години.

“Biodinamička ljubav” е и юбилеен десети студиен албум на босненските рок легенди, ако не се броят двете издания на английски. В него, освен представените вече песни „Ne, nisam ja“ и „Samo da znaš“, е и хитът „Đavolji Grad“ от албума „Čarobnjaci“ (1983), интерпретиран от новия вокал на групата, Livio Berak. В албума като гости се изявяват и бившите вокалисти Marko Osmanović и Žanil Tataj, както и певицата на група „Negative“, Ivana Peters.

Divlje jagode - Biodinamička ljubav


Виж още:
  • “Divlje jagode” – компилация от най-хубавите любовни песни “Divlje jagode” – компилация от най-хубавите любовни песни

    9 януари 2012

    Босненската хард рок група “Divlje jagode” издаде в края на миналата година компилация от най-хубавите си любовни песни, със заглавието “The Love Collection”. В диска влязоха 17 парчета, между които хитовете “Krivo je more”, “Zauvek […]

  • „Divlje jagode“ отново в Загреб след 5 години „Divlje jagode“ отново в Загреб след 5 години

    2 май 2010

    В петък популярният рок бенд „Divlje jagode“ ще изнесе концерт в загребския клуб „Boogaloo“. След 5-годишна пауза, публиката отново ще може да се наслади на Zele Lipovača и екипа му. Хората ще се надяват да […]

Напиши коментар