“Divlje jagode” – компилация от най-хубавите любовни песни

Босненската хард рок група “Divlje jagode” издаде в края на миналата година компилация от най-хубавите си любовни песни, със заглавието “The Love Collection”.

В диска влязоха 17 парчета, между които хитовете “Krivo je more”, “Zauvek tvoj”, “Jedina moja”, “Sarajevo, ti i ja”…, от времето на бивша Югославия. В „любовната колекция“ се намира и новият сингъл на групата, “Ne, nisam ja”, записан през лятото, и за който е направен и клип.

Този месец “Divlje jagode” би трябвало да зарадват феновете си с ново парче, а напролет се очаква и излизането на новия им албум.

Divlje jagode - The Love Collection


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • “Divlje jagode” представиха новия си албум “Divlje jagode” представиха новия си албум

    Пионерите на хеви метъла на Балканите и една от най-популярните екс югославски рок групи, „Divlje jagode“, представиха вчера в Младежкия дом в Белград новия си […]

  • „Divlje jagode“ отново в Загреб след 5 години „Divlje jagode“ отново в Загреб след 5 години

    В петък популярният рок бенд „Divlje jagode“ ще изнесе концерт в загребския клуб „Boogaloo“. След 5-годишна пауза, публиката отново ще може да се наслади на […]

КОМЕНТАРИ
ex-yumusic
valeri videnov
10 ян. 2012 в 16:42

дивле ягоде е групата,от която тръгват едни от най добрите вокалисти:ален исламович,младен воичич-тифа.соло китариста е перфектен.една от най добрите им песни е-кап по кап.


НАПИШИ КОМЕНТАР