Погребаха Džej Ramadanovski

Погребаха Džej Ramadanovski

Днес следобед Džej Ramadanovski беше погребан. Последният дом на краля на народната музика е на Алеята на заслужилите граждани в новото гробище в Белград.

На погребението присъстваха голям брой колеги, приятели, съседи. Между колегите от естрадата бяха Žika Jakšić, Aco Pejović, Romana Panić, Saša Matić, Aca Lukas, Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Goca Božinovska, Dragan Brajović Braja, Zlata Petrović, Dragan Kojić Keba, Stevan Anđelković, Boban Rajović, Adil Maksutović (който е и зет на Džej), Hasan Dudić и много други. Dragana Mirković не беше на погребението, но изпрати огромен венец от свое име, както от името на мъжа си и от целия колектив на телевизия DM.

Както се знаеше предварително, на гроба 50 музиканти свириха на цигулка най-популярната песен на Džej – баладата „Nedelja“. Въпреки че не беше в цветущо здравословно състояние, популярният сръбски певец от ромски произход почина изненадващо на 6 декември, неделя.

Погребаха Džej Ramadanovski


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. Стела каза:

    Когато разбрах, че е починал, ако искате, ми вярвайте, но буквално бях в шок, такъв енергичен, игрив и усмихнат човек, а така тежко да си тръгне от този свят! Думи нямам!😢

Вашият коментар