„Tap 011“ се събличаха на концерта!

След 12 години, денс идолите на 90-те, “Tap 011” отново изпяха своите хитове пред белградската публика и то в Деня на шегата, поради което мнозина мислеха, че няма да има концерт.

Tap 011

Феновете вдигнаха ръце още от първата песен “Pekara”, която изпя детският хор “Čarolija”, начело с дъщерите на Ivana и Goca – Sara и Lena. „Tap 011“ започнаха концерта с парчето “Bunda”, а Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Petar Stupar и Đorđe Pajović не дадоха възможност на присъстващите да седнат изобщо.

И известните личности не пропуснаха възможността да си припомнят стария репертоар на популярната сръбска група. В публиката бяха Tanja Vojtehovski, Savo Milošević, Jelena Tomašević, Jelena Trivan, Aca Bulić, Leontina и Filip Pat, Jovana Nikolić, Boško Jakovljević, Danijel Pavlović, Vanesa Šokčić… Присъстваха и съпрузите на певиците, Ivan Marinković и Aleksandar Peters, а на сцената се присъединиха и други две певици – Ana Štajdohar и Nataša Guberinić.

Като „черешката на тортата“, за край беше оставена песента „Gaće“, на която мъжката част на групата, в унисон с текста, си смъкнаха гащите и показаха задниците си на публиката.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Goca и Ivana отново в „Tap 011“Goca и Ivana отново в „Tap 011“

    Певицата Goca Tržan, отново ще запее с колежката си Ivana Peters на концерта-завръщане на „Tap 011″. Една от най-популярните сръбски денс групи на 90-те, планира […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар