Vesna Zmijanac отново ще пее в кръчма

Весна Змиjанац » Новини

Vesna_Zmijanac

След Lepа Lukić, и популярната сръбска фолк певица Vesna Zmijanac ще пее в кръчмата „Lepeza“, която държи нейната колежка Zorica Marković.

Неотдавна двете певици са се договорили, веднъж седмично Vesna Zmijanac да пее на гостите в една от най-известните белградски кръчми.

Имайки предвид, че певицата не е пяла в столицата повече от десет години, със сигурност в заведението на Zorica ще се събират много желаещи да се наслаждават на „кралицата на тъгата“.

– Vesna в момента е на турне в Канада и щом се върне, ще се видим да уточним детайлите. Щом един Tom Jones в Америка може да има своя вечер в техните ресторанти, защо и нашата Veca да не може, – казва Zorica.


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Напиши коментар