Vesna Zmijanac: Аз бях най-дебелата, а Nikolija най-разглезената в „Survivor“!

Вчера започна излъчването на „VIP Survivor”, в който участваха певиците Goca Tržan, Vesna Zmijanac, Aleksandra Perović, Jelena Mrkić, техните колеги Nikola Rokvić, Knez, Marko Bulat, Toni Petkovski, фотографката Biljana Cincarević, актьорът Miloš Vlalukin, водещият Andrej Maričić, манекенките Bojana Barović, Katarina Vučetić и Nikolija Jovanović, волейболистът Edin Škorić и балетистът Milan Rus.

Vesna Zmijanac Survivor

Фолк звездата Vesna Zmijanac, която с нетърпение очакваше да види себе си и останалите ма налкия екран, сподели впечатленията си за „Press“:
– За мен това беше едно голямо предизвикателство. Не се двоумих много, когато ме поканиха да се впусна в тази авантюра. Исках да пробвам и това в живота.

Бяхте само на хляб и ориз. Колко килограма отслабнахте?
– Макар, че бях най-дебелата, мисля, че сега не е важно колко съм отслабнала. Разликата се вижда. За мен е по-важно, че се справих, въпреки годините ми. Беше тежко, но издържах.

Как се разбирахте с дъщеря си? Тя влюби ли се в някой от участниците?
– Знаете ли? Ако сте на 21 години и попаднете с майка си на пуст остров, това е голямо нещастие. Само по себе си, това е достатъчно Nikolija да няма възможност да се влюби.

Според Вас кой беше най-разглезеният на острова?
– Определено моята Nikolija! (смях).


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар