Vesna Zmijanac: Аз бях най-дебелата, а Nikolija най-разглезената в „Survivor“!

Весна Змиjанац » Новини

Вчера започна излъчването на „VIP Survivor”, в който участваха певиците Goca Tržan, Vesna Zmijanac, Aleksandra Perović, Jelena Mrkić, техните колеги Nikola Rokvić, Knez, Marko Bulat, Toni Petkovski, фотографката Biljana Cincarević, актьорът Miloš Vlalukin, водещият Andrej Maričić, манекенките Bojana Barović, Katarina Vučetić и Nikolija Jovanović, волейболистът Edin Škorić и балетистът Milan Rus.

Vesna Zmijanac Survivor

Фолк звездата Vesna Zmijanac, която с нетърпение очакваше да види себе си и останалите ма налкия екран, сподели впечатленията си за „Press“:
– За мен това беше едно голямо предизвикателство. Не се двоумих много, когато ме поканиха да се впусна в тази авантюра. Исках да пробвам и това в живота.

Бяхте само на хляб и ориз. Колко килограма отслабнахте?
– Макар, че бях най-дебелата, мисля, че сега не е важно колко съм отслабнала. Разликата се вижда. За мен е по-важно, че се справих, въпреки годините ми. Беше тежко, но издържах.

Как се разбирахте с дъщеря си? Тя влюби ли се в някой от участниците?
– Знаете ли? Ако сте на 21 години и попаднете с майка си на пуст остров, това е голямо нещастие. Само по себе си, това е достатъчно Nikolija да няма възможност да се влюби.

Според Вас кой беше най-разглезеният на острова?
– Определено моята Nikolija! (смях).


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Напиши коментар