Най-забавното падане на естрадата

» Любопитно

Винаги нагласени и усмихнати, гледат сериозно на работата си, та кой би предположил, че могат да попаднат в неприятна ситуация, като например да паднат на сцената. Доста популярни личности от естрадата имат в актива си такива случки по време на свои концерти, но като едни истински професионалисти са се справили добре.

Най-забавното падане на естрадата

Ето няколко падания на сцената, а вие сами преценете кое от тях е най-забавно.

1. Певицата и водеща Suzana Mančić, по време на предаване на живо, се спъва на стъпалата и пада.

2. На свой концерт, още в началото на кариерата си, Lepa Brena пада и то ритайки се сама по главата. Като един професионалист, Brena става и продължава да пее.

3. Ana Bekuta пее в Александровац и, без да гледа пред себе си, пада от стъпалата. Въпреки че падането едва ли е било безболезнено, Ana се шегува за своя сметка.

4. И на Era Ojdanić му се случва инцидент и влиза в списъка на кутсузлиите на сцената.

5. Indira Vladić от „Colonia“ по време на едно свое участие, толкова се разиграва, че завършва паднала на задника си, но веднага става и продължава (виж на 2-та минута).

6. Mina Kostić също толкова се увлича в танца, че в един момент изгубва равновесие и пада по гръб (на 2:20).

7. Някога много популярната певица Ismeta Dervoz пада на сцената на риалити шоуто „Operacija trijumf“, в което е член на журито. За щастие, въпреки неприятното падане, няма наранявания.


Виж още:
 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена официално, но със сигурност ще включва много събития и съревнования […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

Напиши коментар