Lepa Brena с нов бенд

Лепа Брена » Новини

Славната певица смени хората, с които работеше. Lepa Brena лично участва в избора на музикантите и това е може би най-добрият бенд на Балканите.

lepa_brena-bend

С него тя ще пътува на турнето си „Uđi slobodno“, поготвени са и нови аранжименти на песните, определени от публиката като фаворити.

– Става въпрос за съвсем различна концепция, в бенда свирят все професионалисти, а бек вокалите са „Beauty Queens“. Смятам, че всеки, който се занимава с музика професионално, знае че хората, с които работи трябва да отговарят на неговата чувствителност. Много репетираме, сценичен режисьор е Kiki Caušević и за нас е твърде важно да дишаме с еднакъв ритъм. Искаме да предложим на публиката един нов музикален израз – казва Brena и добавя:

– Който иска да се развива, трябва да е готов за промени, да се усъвършенства. Няма начин вие или вашата работа да допадате на хората, ако не се стараете да се променяте към по-добро.


Виж още:
 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

 • Lepa Brena – Бокс сет със шест диска Lepa Brena – Бокс сет със шест диска

  2 март 2016

  Неотдавна най-голямата босненска и ex-yu фолк звезда Lepa Brena записа сингъла „Žali bože“, а скоро се очаква да направи още една песен – „Carica“. Освен че промени външния си вид и вече е с къдрици, […]

Напиши коментар