Lukas плака на рождения си ден

Преди два дни Sonja, съпругата на Aca Lukas, му спретна изненадващ купон по повод 46-я му рожден ден. На празненството присъстваха повече от 200 поканени, между които приятели и колеги на сръбския фолк певец, но и негови почитатели.

Sonja излъгала Aca, че е поканила в ресторант неколцина приятели, но когато влезли в залата, ги очаквали конфети във всички посоки, а гостите го посрещнали с песента за рожден ден. Първоначално Lukas онемял, а след това се разплакал от радост. Естествено, рожден ден не може да мине без торта, която съпругата му беше поръчала с роял и фойерверк отгоре.

– Когато Sonja ми каза, че отиваме на вечеря, предположиш, че ми е подготвила нещо, но чак толкова не очаквах. Наистина беше прекрасно и се наслаждавах във всеки един момент. Драго ми е, че моите приятели и колеги се събраха и с това направиха празника ми специален – каза Lukas za „Alo!“.

За доброто настроение на гостите беше ангажиран „Alegro bend“, а между присъстващите бяха Šaban Šaulić, Saša Matić, Aco Pejović, Ivana Selakov, Zorica Brunclik, Goca Božinovska, Sanja Đorđević, Dajana и Žika, Milan Mitrović и много други.

Част от заведението беше отделена и за най-горещите фенове на Aca, които му подариха картина с лика му. Певецът беше трогнат най-много от момиче, което пък беше татуирало лика му на рамото си.

Aca Lukas, 46-ти рожден ден


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар