Lukas плака на рождения си ден

Преди два дни Sonja, съпругата на Aca Lukas, му спретна изненадващ купон по повод 46-я му рожден ден. На празненството присъстваха повече от 200 поканени, между които приятели и колеги на сръбския фолк певец, но и негови почитатели.

Sonja излъгала Aca, че е поканила в ресторант неколцина приятели, но когато влезли в залата, ги очаквали конфети във всички посоки, а гостите го посрещнали с песента за рожден ден. Първоначално Lukas онемял, а след това се разплакал от радост. Естествено, рожден ден не може да мине без торта, която съпругата му беше поръчала с роял и фойерверк отгоре.

– Когато Sonja ми каза, че отиваме на вечеря, предположиш, че ми е подготвила нещо, но чак толкова не очаквах. Наистина беше прекрасно и се наслаждавах във всеки един момент. Драго ми е, че моите приятели и колеги се събраха и с това направиха празника ми специален – каза Lukas za „Alo!“.

За доброто настроение на гостите беше ангажиран „Alegro bend“, а между присъстващите бяха Šaban Šaulić, Saša Matić, Aco Pejović, Ivana Selakov, Zorica Brunclik, Goca Božinovska, Sanja Đorđević, Dajana и Žika, Milan Mitrović и много други.

Част от заведението беше отделена и за най-горещите фенове на Aca, които му подариха картина с лика му. Певецът беше трогнат най-много от момиче, което пък беше татуирало лика му на рамото си.

Aca Lukas, 46-ти рожден ден


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Промоция на книгата „Ovo sam ja“ на Aca Lukas Промоция на книгата „Ovo sam ja“ на Aca Lukas

    Aca Lukas (Aleksandar Vuksanović) представи своята биографична книга „Ovo sam ja“. Болезнено искрена и открита като лична карта, така книгата описва живота на лошото момче […]

  • Aca Lukas отново с нарушение, шофирал с превишена скорост Aca Lukas отново с нарушение, шофирал с превишена скорост

    Арести, стрелби, побои, псувни и заплахи, шофиране в нетрезво състояние съпътстват сръбския фолк певец Aca Lukas от началото на кариерата му. Aleksandar Vuksanović, по-известен като […]

  • Aca Lukas се разведе официално Aca Lukas се разведе официално

    Сръбският фолк певец Aca Lukas (50) вече е разведен и на хартия. Вчера съдът официално раздели Aleksandar Vuksanović и бившата му вече съпруга Sonja, с […]

НАПИШИ КОМЕНТАР