Промоция на книгата „Ovo sam ja“ на Aca Lukas

Aca Lukas представи своята биографична книга „Ovo sam ja“

Aca Lukas (Aleksandar Vuksanović) представи своята биографична книга „Ovo sam ja“. Болезнено искрена и открита като лична карта, така книгата описва живота на лошото момче на сръбската естрада. Живот, който винаги е бил по острието на бръснача. „Всички лъжи за мен са верни и всички истини за мен са лъжливи“ – пише на корицата.

Книгата обхваща началото на кариерата на Aca, периода на зависимостите, когато се бори с множество пороци. За престоя му в комуната в Швейцария, където лекува зависимостта си от дрогата. С подробности са описани и дните му в затвора, където се запознава с Ceca Ražnatović. Пише и за разводите му, възходите и паденията в любовта, и още други неизвестни до момента детайли от живота на певеца.

На презентацията присъстваха Vanja Bulić, Mirjana Bobić Mojsilović, Aco Pejović, Jelena Bačić Alimpić, Kia Kockar, Ivana Selakov и много други колеги на Lukas от естрадата.

– Периодът на детството ми е най-емоционален. Ако го бях описал подробно, книгата щеше да има 5000 страници – отговори Aca Lukas на въпроса коя част от живота му е оставила най-емоционални спомени.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар