Дуетът на Aca Lukas и Dragana Mirković е в трендинга за Балканите

Aca Lukas и Dragana Mirković - „Sad i zauvek“

Песента „Sad i zauvek“, която Aca Lukas и Dragana Mirković обявиха на 24 декември, е в челните места в YouTube трендинга за Балканите. Дори за известно време беше на първо място. За четири дни видеото е прегледано над 2,1 милиона пъти.

Дългоочакваният дует е в издание на „Hype Production“ и официално е песен и сътрудничество на годината. Двете сръбски музикални звезди събра в дует мениджърът и продуцент Saša Mirković, което за пореден път показва колко е голям в шоубизнеса.

Преди няколко дни Dragana Mirković каза, че песента „Sad i zauvek“ (Сега и завинаги) е специална за нея. Че е нещо, което не е имала в кариерата си досега.

Днес беше и премиерата на още една песен на Aca – „U tri lepe“. Остава да видим ще успее ли певецът с нея да надскочи себе си в трендинга.

– В това тежко време моята скъпа колежка Dragana и аз се постарахме с помощта на нашия екип да ви подарим тази прекрасна песен, която носи позитивна енергия и раздава любов. Желаем ви много здраве и щастие през 2022 година. Благодарим ви за доверието, което ни оказвате, слушайки нашата музика. Ние сме ваши и сега и завинаги – написа Lukas под песента в YouTube канала си.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • На 14 май Dragana Mirković ще пее в „Megami Club“На 14 май Dragana Mirković ще пее в „Megami Club“

    На 16 декември 2016 година Dragana Mirković изнесе впечатляващ концерт пред българските си фенове в столичната зала „Арена Армеец“. Веднага след спектакъла Dragana беше специален […]

  • Dragana Mirković получила Maybach от Toni за Осми мартDragana Mirković получила Maybach от Toni за Осми март

    Вече повече от две десетилетия Dragana Mirković се наслаждава на стабилен брак с Anton Bijelić, а австрийският бизнесмен не пропуска повод да покаже любовта си […]

  • Dragana Mirković: Луксозна марка с личен печатDragana Mirković: Луксозна марка с личен печат

    Dragana Mirković минава за скромна жена, за която най-важни са семейството и приятелите, и не отдава голямо значение на материалните неща. Не обича и да […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар