Zorica и Vesna отново приятелки след 29 години война

Весна Змиjанац » Новини
Zorica Brunclik » Новини

В навечерието на концерта си в „Arena“ (11 ноември) Zorica възобнови приятелството си с Vesna, което двете развалиха заради мъж. Всички обиди, които Zorica Brunclik (59) и Vesna Zmijanac (57) си размениха през изминалите 29 години, са забравени. Ябълката на раздора стана Miroljub Aranđelović Kemiš (56), когато през 1985 година Zorica зае мястото на Vesna в неговия живот.

– Предлагах й да й върна Kemiš, винаги съм имала слабост към нея. Пращаше гангстери да му чупят пръстите, да не може повече да свири – разказа навремето Brunclik и добави, че Zmijanac, която по него време е имала солидни връзки, е в основата на забраната за появяването й по RTS.

– Никога не сме се карали, не е имало остри думи. Просто престанахме да си говорим. Минали са 30 години и повече не желая да говоря за това – каза Vesna.

Zorica и Vesna бяха големи звезди в ex YU. Нерядко след участия двете са осъмвали заедно в заведения.
– Бях им на сватбата и им занесох добър подарък, а после говореха какво ли не. Не съм й отнела Kemiš, той стана мой, след като реши да се раздели с Vesna – оправдаваше се тогава Zorica, а сега сподели, че за нея е голямо удоволствие, че отскорошната й приятелка ще присъства на концерта й.

Zorica и Vesna отново приятелки след 29 години война заради Kemiš


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Напиши коментар