Любов, по-силна от разликата в годините

» Любопитно

Тези популярни естрадни изпълнители привличат вниманието на медиите със своя любовен живот, като една от причините за това е драстичната разлика в годините им.

Ако не се бяха разделили съвсем наскоро, двамата щяха да водят в класацията за щастлив брак, независимо от голямата възрастова разлика – виолончелистката Ana Rucner е по-млада от хърватския поп певец Vladimir Kalember, по когото навремето въздишаха девойките, с цели 30 години.

Ana Rucner и Vlado Kalember

Модната дизайнерка Melina получи медийна популярност покрай връзката си, а съвсем отскоро и брак с босненската фолк звезда Haris Džinović. И при тях разликата във възрастта е драстична – 29 години.

Melina и Haris Džinović

Две десетилетия е разликата между певицата Dijana Janković и нейния съпруг Daniel Rokvić.

Dijana Janković и Daniel Rokvić

И днес мнозина си спомнят изказването на футболиста Duško Tošić как от малък е слушал песните на съпругата си Jelena Karleuša. Тя е по-възрастна от него със 7 години.

Jelena Karleuša и Duško Tošić

С девет години е по-голям поп певецът Željko Joksimović от водещата Jovana Joksimović.

Jovana и Željko Joksimović

Същата е разликата и между Aca Lukas и съпругата му Sonja Vuksanović.

Aca Lukas и Sonja Vuksanović

Водещата и певица Ana Sević е по-голяма със 7 години от фолк певеца Darko Lazić.

Ana Sević и Darko Lazić

И фолк дивата Lepa Brena е спечелила сърцето на по-малък от нея мъж – бившият вече тенисист Slobodan Živojinović е по-млад от настоящата си съпруга с 3 години.

Lepa Brena и Slobodan Živojinović


Виж още:
 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена официално, но със сигурност ще включва много събития и съревнования […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

Коментари
Improsong
27 август 2014, 21:25
ex-yumusic

Разликата в годините често не е проблем. И в България има такива примери при музикантите.


Напиши коментар