За Ceca Ražnatović цял етаж от хотела в Скопие

Svetlana – Ceca Ražnatović (37), която на 26 ноември ще направи концерт в зала „Boris Trajkovski“, в Скопие, ще пристигне с екипа си от 28 души. Тя ще дойде в Македония два дни преди участието си, а специално за нея ще бъде резервиран цял етаж от най-елитния хотел в Скопие. Охраната й ще се погрижи никой да не се доближи до апартамента й.

Ceca Ražnatović

– Ceca е най-голямата звезда в региона и затова ще получи посрещане, подобаващо на статуса й. Необходимо й е спокойствие и това е единственото, за което настоява. Що се касае до останалите й изисквания, те са скромни и не иска нищо особено. Няма претенции, нито за храната, нито за напитките. Ще пристигне в Скопие два дни по-рано, за да се срещне с медиите и да си почине преди концерта – каза Renata Petrova, директорът на агенцията, която организира събитието.

Последното гостуване на фолк звездата в Македония беше през юни, на закриването на Бирфеста в Прилеп, когато пя пред повече от 120 000 души. Досега в Скопие е имала само един концерт, през 2005 година, когато излезе пред над 40 000 почитатели на Градския стадион. Засега този рекорд там не е подобрен.

Организаторите не желаят да открият колко пари ще получи Ceca Ražnatović за участието си в Скопие, но не е тайна, че за такива концерти прибира около 70 000 евро.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар