Vesna Zmijanac ходила на изпъване на лицето

Весна Змиjанац » Новини

Повечето звезди крият, че дължат младежките си лица на естетическата хирургия. Това, обаче, не важи за Vesna Zmijanac. Преди няколко дни фолк певицата си направила фейслифтинг в една известна белградска клиника, като дори допуснала журналисти от списание „Svet“ да присъстват на процедурата. Така Vesna стана първата звезда, направила такова нещо пред обективите на фоторепортерите.

Vesna Zmijanac - фейслифтинг

Интервенцията продължила пет часа и половина. Освен изпъване на кожата на лицето и врата, певицата си направила и липосукция на брадичката, както и повдигане на клепачите и премахване на торбичките под очите.
– Деца мои, още двадесет години ще правя цирк от живота – казала популярната фолкаджийка, непосредствено преди започване на операцията.

Как ще изглежда новото й лице, ще разберем след месец и половина, когато Vesna бъде готова да се покаже. Дотогава тя ще прекара времето в къщата си в Букуля.


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Напиши коментар