Lepa Brena: Ще пея в Сплит

Lepa Brena тези дни е в Сплит, за да окуражава сръбските тенисисти на мачовете им срещу Хърватска (съпругът й Slobodan Živojinović, бивш тенисист, е председател на Сръбския тенис съюз).
– Дойдоха приятели от Загреб, Задра, Нови Винодолски. Всичко е идеално. Boba и аз обожаваме Сплит. Познаваме се добре с Ivanišević, Prpić, Orešar. Запазихме си приятелските отношения с тях. Освен това, всяко лято идваме тук на море и никога не сме имали проблеми – каза Brena.

lepa-brena-split

Миналата година певицата напълни загребската зала „Arenа“, а имаше и планове за концерт в Сплит, но пропаднаха. Тогава срещу нея се възпротивиха хърватските ветерани-инвалиди от войната, тъй като тя „подкрепяла чуждите агресори в Хърватска“.
– Новата зала е чудна, направо божествена. Ще се опитам да я напълня. Договаряме се за участие наесен. Отивам в Америка, но и концерт в Сплит е в плана – обясни Brena за предстоящия си концерт в „Spaladijum arenа“.

През 2009 звездата обиколи почти всички главни градове в държавите от бивша Югославия – Любляна, Загреб, Сараево, Скопие…
– Не пях в Подгорица и Белград, а също и в София, Албания и Румъния. Надявам се да отида и там. Все пак аз съм балканска певица – допълни Brena. – Срещнах се с мои стари почитатели, разговаряхме. Днес те имат свои деца, но нашите отношения не са се променили. За всеки певец най-голямата награда е обичта на хората, независимо от възрастта му.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар