Преди две десетилетия се венчаха Ceca и Arkan (видео)

На вчерашния ден, преди двадесет години, сръбската фолк певица Svetlana Veličković (по баща) и нейният избраник Željko Ražnatović се заклеха във вечна любов, а след това направиха сватбата си в белградския хотел „Interkontinental“.

Svetlana и Željko Ražnatović сватба

Двамата се срещат за първи път на 11 октомври 1993 в ресторант „Erdut“. Запознава ги Oliver Mandić, който кани Ceca да пее на празника на Сръбската доброволческа гвардия.

При гостуването си в едно ТВ предаване Ceca сподели впечатленията си от първата им среща:
– Това беше буквално любов от пръв поглед. Много бяха чела за него и когато трябваше да пея пред тях, бях доста изплашена. Когато пристигнах в „Erdut“, нещата се промениха в моя, но и в негова полза – каза Ceca и добави как я свалил като Дон Жуан.

Arkan също беше запомнил този момент:
– Когато дойде една такава слаба, само 48 килограма, си помислих какво ли не. Дори не ми мина през ума, че ще се оженя за нея, тъй като певиците не са ми по вкуса. Тя, между другото, вярваше, че ще бъдем заедно. Аз не. И после тя промени всичко!

Две години по-късно, заедно с около 500 поканени, Ceca и Željko направиха сватба точно по обичая. Във видеото Arkan стреля по ябълката, която успява да свали едва на 6-я път. По традиция младоженецът не може да изведе булката от тях, докато не свали ябълката.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ceca Ražnatović с концерт в БългарияCeca Ražnatović с концерт в България

    На 28 август сръбската фолк звезда Svetlana Ražnatović ще направи концерт в Сливница. Ceca ще пее на градския стадион „Сливнишки герой“, а специален гост на […]

  • Днес Ceca Ražnatović празнува 48-ми рожден денДнес Ceca Ražnatović празнува 48-ми рожден ден

    Певицата Svetlana Ražnatović навърши днес 48 години, а подготовката за рождения ден на сръбската поп фолк дива започна от сутринта. В дома на Ceca тия […]

  • Ceca Ražnatović има приятел, не крият близостта сиCeca Ražnatović има приятел, не крият близостта си

    От известно време сръбската фолк звезда Svetlana Ražnatović (46) има връзка с по-младия от нея Bogdan Srejović (38). Двамата се запознали в края на миналата […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар