Jelena Karleuša: Чака ме бурна политическа есен!

Неотдавна естрадната дива Jelena Karleuša обяви, че на предстоящите напролет парламентарни избори ще се кандидатира за народен представител. Все още не е ясно коя партия ще издигне кандидатурата на певицата, това ще се реши наесен. Със сигурност, обаче, Karleuša ще има огромна подкрепа в начинанието си, дори ако разчита само на почитателите си – фен страницата й във Фейсбук наброява 300 000 последователи.

Jelena Karleuša: Чака ме бурна политическа есен!

– Докато сме незаинтересовани, ще бъдем бедни и някой друг ще ни е виновен. А силата е в нашите ръце. Не съм политик, но не съм и идиот, и чувствам необходимост да изкажа позицията си. От влизането в парламента няма да си храня семейството и повече от ясно е, че подбудите ми са изключително човешки – сподели JK.

Практически Karleuša започна да поглежда към политиката още от времето, когато имаше своя колонка в „Kurir“, в която изказваше мнението си по най-различни злободневни теми.

Някои може да са се надявали, че понеже заради ангажиментите на съпруга й, футболистът Duško Tošić, ще се преместят да живеят в Испания, певицата ще се откаже от намеренията си да става депутат. Но, не са познали! 😉


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар