Ksenija Pajčin – убита!

Ksenija Pajčin » Новини

kapisoda-ksenija

Известната сръбска поп певица Ksenija Pajčin (Ксения Пайчин) е убита! Нейният приятел, черногорският манекен Filip Kapisoda (Филип Каписода), я застрелял и след това се е самоубил на 16 март, вторник. Най-вероятната причина е абортът, който е направила певицата в събота.
Тя му съобщила това, както и че слага край на тяхната връзка. Според думите на комшиите, те редовно са имали свади, дори предния ден се е наложило да се намеси полиция. Но винаги са се помирявали и затова вестта за трагедията изненадва всички.
Изблиците на ревност на Filip (23 год.) започват след неотдавнашното му завръщане от Черна Гора, когато „доброжелатели“ му казват, че Ksenija (33 год.) поддържа връзка с бившото си гадже, вече оженен футболист.
Въпреки твърденията на Ksenija, че е абортирала за да не прекъсва кариерата си, Filip е смятал, че го е направила, понеже не е сигурна кой от двамата е бащата.
В деня на убийството, около 16.30, Filip отива в апартамента на певицата, където от известно време са живеели заедно. Ksenija се е опитала да му затвори вратата, но той е успял да влезе. След кратка свада, той стрелял в челото й, а след това поставя дулото на пистолета в устата си и слага край и на своя живот. Пистолетът е CZ M88, 9-милиметров, за който манекенът не е имал разрешение, а и още не се знае откъде го е взел.
Двата трупа открива майката на Ksenija около час по-късно. Извикана е от комшийка, която се усъмнила, че нещо става, тъй като кучето на певицата е скимтяло пред вратата и никой не му отварял.
Ksenija Pajčin е погребана в събота, 20 март, на новото гробище в Белград.

източник: opera-17.com


Виж още:
 • Фатална любов: 6 години от убийството на Ksenija Pajčin Фатална любов: 6 години от убийството на Ksenija Pajčin

  16 март 2016

  Сръбската певица Ksenija Pajčin не е забравена и шест години след трагичната й смърт. Ksenija изгуби живота си на 16 март 2010, когато нейният приятел Filip Kapisoda я застреля, а след това се самоуби. Мъртвите […]

 • Пет години без Ksenija Pajčin Пет години без Ksenija Pajčin

  16 март 2015

  На днешния ден преди пет години угасна животът на младата сръбска певица Ksenija Pajčin. Тя беше убита в апартамента си от приятеля си Filip Kapisoda, който след това се самоуби. Оттогава двете семейства са в […]

 • Болката не отминава: Семейство и приятели отбелязаха 37-я рожден ден на Ksenija Pajčin Болката не отминава: Семейство и приятели отбелязаха 37-я рожден ден на Ksenija Pajčin

  4 декември 2014

  Семейството и приятели на трагично загиналата сръбска певица Ksenija Pajčin се събраха вчера на гроба й по повод 37-я й рожден ден. На 15 март 2010 тя беше застреляна от приятеля си Filip Kapisoda, който […]

Напиши коментар