Ksenija Pajčin е убита

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda

Известната сръбска поп певица Ksenija Pajčin (Ксения Пайчин) е убита! Нейният приятел, черногорският манекен Filip Kapisoda (Филип Каписода), я застрелял и след това се е самоубил на 16 март, вторник. Най-вероятната причина е абортът, който е направила певицата в събота.

Ksenija му съобщила това, както и че слага край на тяхната връзка. Според думите на съседите, те редовно са имали свади, дори предния ден се е наложило да се намеси полиция. Но винаги са се помирявали и затова вестта за трагедията изненада всички.

Изблиците на ревност на Filip (23) започват след неотдавнашното му завръщане от Черна Гора, когато „доброжелатели“ му казват, че Ksenija (33) поддържа връзка с бившото си гадже, вече женен футболист. Въпреки твърденията на Ksenija, че е абортирала за да не прекъсва кариерата си, Filip е смятал, че го е направила, понеже не е сигурна кой от двамата е бащата.

В деня на убийството, около 16.30 Filip отива в апартамента на певицата, където от известно време са живеели заедно. Ksenija се е опитала да му затвори вратата, но той е успял да влезе. След кратка свада Kapisoda стрелял в челото ѝ, а след това поставил дулото на пистолета в устата си и сложил край и на своя живот. Пистолетът е CZ M88, 9-милиметров, за който манекенът не е имал разрешение, а и още не се знае откъде го е взел.

Двата трупа открива майката на Ksenija около час по-късно. Извикана е от комшийка, която се усъмнила, че нещо става, тъй като кучето на певицата е скимтяло пред вратата и никой не му отварял.

Ksenija Pajčin е погребана в събота, 20 март, на новото гробище в Белград.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ksenija Pajčin и Filip Kapisoda: 12 години от трагедиятаKsenija Pajčin и Filip Kapisoda: 12 години от трагедията

    Ksenija Pajčin напусна този свят трагично на 16 март 2010 година. Сръбската певица беше открита мъртва в апартамента си, убита от приятеля си Filip Kapisoda, […]

  • Фатална любов: 6 години от убийството на Ksenija PajčinФатална любов: 6 години от убийството на Ksenija Pajčin

    Сръбската певица Ksenija Pajčin не е забравена и шест години след трагичната й смърт. Ksenija изгуби живота си на 16 март 2010, когато нейният приятел […]

  • Пет години без Ksenija PajčinПет години без Ksenija Pajčin

    На днешния ден преди пет години угасна животът на младата сръбска певица Ksenija Pajčin. Тя беше убита в апартамента си от приятеля си Filip Kapisoda, […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар