Zdravko Čolić – концерт на стадион „Koševo“

Най-впечатляващия концерт, виждан някога в Босна и Херцеговина, ще изнесе Zdravko Čolić на 31 юли на стадион „Koševo“, Сараево. Звездата подготвя на публиката в родния си град незабравима вечер.

zdravko-colic-kosevo

– Tехниката, която ще бъде поставена на стадиона, е по-модерна от тази, която беше на група „U2“. Така че, трябваше да ангажираме няколко агенции: „Megaton“, „Emotion“ и „ProCon“, за да можем да отговорим на изискванията на Čolić – обясни Almir Begović, организатор.

Интересът към концерта е огромен, идват хора не само от Босна и Херцеговина, а и от съседните държави. Билетите са в продажба от 9 юли. Първите 5 000 души ще получат подарък DVD на Zdravkо Čolić, а всеки стотен – фланелка с лика на певеца.

Щастливците, които успеят да си закупят билети, ще слушат хитовете на босненската звезда на „L-Acoustics“ – за момента най-съвършената звукова система в света, а за визуалната наслада ще допринесе огромният 320-квадратов лед екран.

Zdravko би напълнил „Koševo“, ако ще и да се появи само с китара в ръка, но все пак върховата техника няма да навреди никак. 🙂


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар