Ceca Ražnatović на бирения фест

Svetlana Ceca Ražnatović (37) ще бъде специален гост на тазгодишния, 8-ми поред, „Pivo fest“, който традиционно се провежда от 15 до 18 юли в Прилеп. Певицата ще изнесе концерт на централния площад на 18 юли, с което фестът ще бъде закрит.

ceca-prilep

И, макар че, до началото на фестивала има близо 2 месеца, многобройните почитатели на сръбската звезда от цяла Македония вече си резервират хотели в Прилеп. В разговор по телефона, Ceca каза, че в Прилеп за първи път ще участва на подобен празник на бирата, но не спомена дали самата тя пие тази напитка. Певицата откри, че е имала намерение на рождения си ден, 14 юни, да обяви сингъл, но се е отказала:
– Искам през октомври да обявя албум, за да включа всички песни, които съм избрала, в едно CD.

Marjan Risteski, градоначалникът на Прилеп, съобщи, че на „Pivo fest“ ще участват голям брой музикални звезди от Македония и съседните страни, между които и белградската група „Van Gog“.
Организаторите очакват над 300 000 посетители и печалба най-малко 3 млн. евро. По време на миналогодишния фестивал са изпити 60 тона бира, а тази година се очаква за четирите дена посетителите да изпият над 100 тона.

Ceca, последният път в Македония, преди 5 години, пя на градския стадион в Скопие пред над 40 000 души. Рекордната посещаемост на фолк звездата още не е подобрена, въпреки че, на това място са идвали световно известни музиканти, като Pink и Santana.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ceca Ražnatović: 49-ти рожден ден и концерт във ВарнаCeca Ražnatović: 49-ти рожден ден и концерт във Варна

    Днес сръбската поп-фолк певица Svetlana Ceca Ražnatović навършва 49 години. Честито! Ceca е на сцена вече 35 години, има записани 16 албума и много успешна […]

  • Ceca Ražnatović с концерт в БългарияCeca Ražnatović с концерт в България

    На 28 август сръбската фолк звезда Svetlana Ražnatović ще направи концерт в Сливница. Ceca ще пее на градския стадион „Сливнишки герой“, а специален гост на […]

  • Днес Ceca Ražnatović празнува 48-ми рожден денДнес Ceca Ražnatović празнува 48-ми рожден ден

    Певицата Svetlana Ražnatović навърши днес 48 години, а подготовката за рождения ден на сръбската поп фолк дива започна от сутринта. В дома на Ceca тия […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар