Свекървата на Goga Sekulić я изгонила от апартамента на Igor

Много й се събра!
Съвсем наскоро фолк певицата Goga Sekulić струва 40 дни на мъжа си Igor Ramović, но усложненията в живота й не свършват. След смъртта на съпруга й Sekulić продължи да живее в апартамента му, но вчера разбра, че е изхвърлена оттам от свекърва си.

Родителите на Igor са разведени. Баща му в момента живее с четвъртата си жена, а и майка му се е омъжила отново, което допълнително утежнява обстоятелствата. Когато Igor и Goga се сгодиха, тя напусна моминското си жилище и се пресели в неговото, наследено от баба му. Двамата го реновираха и нагласиха по свой вкус още преди сватбата. Заради болестта на Ramović и грижите около него, певицата два месеца не можеше да работи и да изкарва пари, необходими за лечението му в Германия. Двамата решили да вземат назаем от приятели.

След смъртта му Goga се договорила с майка му да живее там до 40-те дни, след което по негово желание да продаде апартамента, за да върне дълговете.

Вчера Sekulić наминала да си вземе някои вещи, но когато опитала да си отключи разбрала, че бравата е сменена и притеснена потърсила полицията. Междувременно, майката на Igor дошла и казала, че това е нейно дело. Казала също, че ще продаде апартамента, но че разходите по лечението ще си останат за сметка на Goga.

В желанието си да не мърси името на мъжа си, певицата се е отказала от наследство като законна съпруга, но смята да се обърне към съда, прилагайки всички документи за разходи по лечението, транспортиране на тялото и погребението.

Свекървата на Goga Sekulić я изгонила от апартамента на Igor


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар