Свекървата на Goga Sekulić я изгонила от апартамента на Igor

Goga Sekulić » Новини

Много й се събра!
Съвсем наскоро фолк певицата Goga Sekulić струва 40 дни на мъжа си Igor Ramović, но усложненията в живота й не свършват. След смъртта на съпруга й Sekulić продължи да живее в апартамента му, но вчера разбра, че е изхвърлена оттам от свекърва си.

Родителите на Igor са разведени. Баща му в момента живее с четвъртата си жена, а и майка му се е омъжила отново, което допълнително утежнява обстоятелствата. Когато Igor и Goga се сгодиха, тя напусна моминското си жилище и се пресели в неговото, наследено от баба му. Двамата го реновираха и нагласиха по свой вкус още преди сватбата. Заради болестта на Ramović и грижите около него, певицата два месеца не можеше да работи и да изкарва пари, необходими за лечението му в Германия. Двамата решили да вземат назаем от приятели.

След смъртта му Goga се договорила с майка му да живее там до 40-те дни, след което по негово желание да продаде апартамента, за да върне дълговете.

Вчера Sekulić наминала да си вземе някои вещи, но когато опитала да си отключи разбрала, че бравата е сменена и притеснена потърсила полицията. Междувременно, майката на Igor дошла и казала, че това е нейно дело. Казала също, че ще продаде апартамента, но че разходите по лечението ще си останат за сметка на Goga.

В желанието си да не мърси името на мъжа си, певицата се е отказала от наследство като законна съпруга, но смята да се обърне към съда, прилагайки всички документи за разходи по лечението, транспортиране на тялото и погребението.

Свекървата на Goga Sekulić я изгонила от апартамента на Igor


Виж още:
 • Почерпи се за рождения си ден: Goga Sekulić в Маями Почерпи се за рождения си ден: Goga Sekulić в Маями

  28 февруари 2015

  Вчера сръбската фолк певица Goga Sekulić навърши 37 години. След промоцията на новия си албум “Ponovo rođena” и по повод рождения си ден Goga реши да остави за малко работата настрани и отпътува на почивка […]

 • Goga Sekulić представи албума “Ponovo rođena” Goga Sekulić представи албума “Ponovo rođena”

  28 януари 2015

  Goga Sekulić направи снощи промоция на новия си албум “Ponovo rođena” в ресторант “Colonial Sun” в сръбската столица. Фолк певицата покани на коктейла свои колеги и журналисти. Между присъстващите бяха Ćana, Dara Bubamara, Dajana, Marina […]

 • Завръщане на сцената: Goga Sekulić записа албум Завръщане на сцената: Goga Sekulić записа албум

  14 септември 2014

  Сръбската фолк певица Goga Sekulić записа деветия си албум, който скоро ще представи на публиката. По новите песни работиха Marina Tucaković, Damir Handanović, Peđa Medenica, Miloš и Filip Aspirinci, Aleksandar Kobac и други. Известно време […]

Напиши коментар