Goga Sekulić разказа за развода си и какво е да си самотна майка

Goga Sekulić и Uroš Domanović

След 6 години сръбската фолк певица Goga Sekulić сложи точка на брака си с Uroš Domanović, от когото преди три години се сдоби със син Vasilij Andrej.

– Uroš и аз още не сме се развели по документи, но не сме заедно вече 6 месеца. Не беше лесно да вземем това решение, но сметнахме, че така е най-добре заради детето. По лични причини се наложи да си дойда със сина в Сърбия, а заради работата си и академията Uroš трябваше да остане в Швейцария. Беше ми тежко да се справям сама с всичко. Да върша и мъжката, и женската работа. Когато нямаш дете е много лесно да поддържаш връзка от разстояние. Но когато става дума за брак, изобщо не е просто. Пътувания, билети, куфари, всичко правех сама и ми беше много трудно. Сигурна съм, че и на Uroš не му е леко без нас в Швейцария. Разбрахме, че е най-добре да се разделим – каза Goga.

– Жените трудно се решават на такава стъпка. Това са стресиращи ситуации, а в такива моменти трябва да бъдеш силен и да имаш подкрепа. Моят баща е сърбин от Черна Гора, в нашето семейство няма разведени. Казах му, че не ме интересуват думите на съседите и роднините, тъй като не живея от тяхното мнение. Важно ми е, че майка ми и баща ми са с мен. Те ми гледат детето, когато имам ангажименти – добави певицата.

Да припомним, че това е втори брак за Goga Sekulić. Първият приключи много бързо, след като съпругът ѝ Igor Ramović почина от рак малко след сватбата им.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар