Естрадната война между JK и Nataša Bekvalac

Karleuša отново обвини Nataša Bekvalac, че я копира. Две сръбски певици с еднакви боти “Джузепе Заноти”. И може би нямаше да има проблем, ако двете не се бяха засекли на записите на едно и също предаване, и ако едната от тях не се казваше Jelena Karleuša. Достатъчно за нова естрадна война.

Интригантната певица не си поплюва, ако някоя от колежките й се опита да я засенчи. Така вчера на мушката й застана Nataša Bekvalac, която на снимките на предаването “VIP room” се появи в подобен гардероб и идентични боти. Тъй като гостуването на Bekvalac е по-напред, нейни снимки се появиха в интернет още вчера, на което Jelena веднага реагира в социалните мрежи:
„Ако моите колежки не ги бърка да купуват подобни неща, да ходят край моите музикални продуценти, текстописци, стилисти, нямам нищо против“ – написа тя в Twitter, слагайки и няколко нейни снимки от записите на същото предаване, та феновете й да преценят на коя от двете ботите стоят по-добре.

Дали се е притеснила, че е прекалила или за да не я обвинят в нова естрадна война, малко след това Jelena изтри коментара си. Знаейки много добре, че медиите ще направят от това спектакъл, певицата отново се включи, но със снимка на по-голямата си щерка Atina:
“Скъпи журналисти, просто да се знае кой първи е носил тези боти, и то преди два месеца.”

Нетърпимостта между поп звездите трае вече няколко години. Jelena прекрати сътрудничеството си и охлади отношенията си с кума си, стилиста Darko Kostić, затова че Bekvalac го ангажира да я подготвя за участията й. Това беше ясен сигнал за Karleuša, че Nataša иска да изглежда като нея, а ботите “Джузепе Заноти” сипаха още масло в огъня.

В първата емисия на “VIP Room”, тази неделя от 22.30, ще гледаме Nataša, а след седмица и Jelena в същите обувки, чиято цена е над 2000 евро.

Естрадната война между JK и Nataša Bekvalac


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар