Željko Joksimović представя новия си албум чрез мобилно приложение

Новият албум на сръбската поп звезда Željko Joksimović вече е факт. Засега обаче могат да му се насладят само абонатите на мобилния оператор MTS. От вчера той е налице под формата на приложение на телекома, с който Željko си сътрудничи и при излизането на предния му албум „Ljubavi“ (2009).

Željko Joksimović представя новия си албум чрез мобилно приложение

Приложението за смартфони ще е достъпно безплатно само седмица за iOS телефоните и на Google Play и App Store за първите 130 000 потребители, а абонатите на MTS с обикновени телефони могат да чуят новите 11 песни на популярния музикант на сайта zeljkojoksimovic.mts.rs.

Интересното за това приложение е, че освен новите парчета има и бонус материали – галерия със снимки, текстовете на всички песни, както и любопитни факти около възникването на всяка песен.

– Радвам се, че отново си сътруднича с партньорите, с които преди шест години постигнах голям успех. Върху албума работих дълго, хедонистично, на всяка песен съм направил по два аранжимента, така че сега съм сладко изморен, но си струваше – каза Joksimović.

На CD албумът ще излезе чак след три месеца.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар