Željko Joksimović отваря три телевизионни канала

Željko Joksimović отваря три телевизионни канала

Регулаторният орган за електронни медии на Сърбия е издал на 4 юни разрешително за кабелно излъчване на три нови канала – „K1 studio“, „Style Fyle“ и „TV DR“. Собственик и на трите е новооснованата фирма „Minacord Media“, със седалище в Белград и основна дейност – производство на телевизионни програми.

„Minacord Media“ е регистрирана на 17 май тази година, а стопроцентов собственик е Željko Joksimović, който притежава и издателска къща със същото име. Каналите би трябвало да заработят през есента, когато започва и новият програмен сезон в телевизиите.

Популярният сръбски певец и музикант няма опит в телевизионния бизнес, но можем да сме сигурни, че ще събере добър екип. Засега е ясно, че неговата съпруга Jovana, която е ТВ водеща, няма да се присъедини към колектива на Željko. Тя работи в TV Prva и поне до изтичането на договора ѝ ще трябва да остане там, тъй като неустойките са огромни.

Миналата година стана ясно, че Joksimović ще се пробва и с два проекта в кинематографията. Първият е филм за Лесковац, където е отговорен за музиката, а във втория е копродуцент във филм за живота на легендарния певец Toma Zdravković.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар