X Factor: Željko Joksimović и Kristina Kovač членове на журито

До излъчването на първото в региона издание на „X Factor“ остава малко повече от месец, а вчера официално бяха обявени имената на първите двама членове на журито, които също ще бъдат и ментори на прохождащите таланти.

X Factor: Željko Joksimović и Kristina Kovač членове на журито

Željko Joksimović е един от най-популярните и ценени певци и композитори на Балканите. С музика се занимава още от детството си. От многобройните му албуми се слушат десетки хитове като „Mišel“, „Ljubavi“, „Leđa o leđa“, „Lane moje“, „Ima nešto u tom što me nećeš“, „Dođi sutra“, та до най-новия му – „Ludak kao ja“. На публиката по цяла Европа е познат с успешните си участия на Евровизия. Написал е и музиката за много филми и сериали.

Kristina Kovač е известна в общественото пространство като член на група „K2“. През последните години направи голям успех със сингъла си „Kolena“, който се задържа на върха в топ листите за поп-рок музика цели 15 седмици. Баща й е един от най-плодотворните композитори през последните три десетилетия на миналия век – Kornelije Kovač, а сестра й, Aleksandra Kovač, също е популярна певица и композиторка.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар