Тъжна година без Šaban Šaulić

Помен: Тъжна година без Šaban Šaulić

Измина една година без краля на народната музика Šaban Šaulić, който на 17 февруари загина в тежка катастрофа в Германия. Вчера семейството му, колеги и приятели се събраха край гроба му на Алеята на заслужилите граждани.

Да направят помен на легендарния сръбски певец бяха дошли съпругата му Gordana, дъщерите му Sanela и Ilda със съпруга си, синът му Mihajlo с бившата си вече годеница Danijela Mandić. Въпреки че са разделени, Danijela присъства на помена, тъй като тя беше голяма слабост на Šaban. Тук бяха също Zorica Brunclik и Miroljub Aranđelović Kemiš, кумове и колеги на Šaulić.

Да припомним, на 16 февруари 2019 Šaban Šaulić имаше участие в клуб „Farinda“ в Билефелд. Няколко часа след участието, на 17 февруари сутринта той е екипът му претърпяха тежка катастрофа.

Миналата седмица официално беше насрочена дата за делото срещу виновния за произшествието, Alsin Levent (36). Първото заседание ще бъде на 27 март. Остава да видим дали Levent, чиито следи след пускането му под гаранция се губят, ще се появи в Окръжния съд в Гютерсло.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар