Ceca Ražnatović „смъкната“ от Pink BiH

Ceca Ražnatović

Почитателите на Svetlanа Ražnatović в Босна и Херцеговина са, меко казано, огорчени от поведението на Lajlа Torlak, редакторката на Pink BiH, тъй като тя упорито цензурира появяването на Cecа по тази телевизия.

Последното смъкване беше миналия понеделник по време на излъчването на риалитито “Farma“. В момента, когато на вратата на къщата се появи сръбската фолк дива и донесе подаръци на съквартирантите, в Сараево прекъснаха предаването и пуснаха филм. Нея вечер повече не се показваха кадри на живо от Фермата.

Във Фейсбук се появиха много групи от фенове на Ceca, искащи смяната на Lajlа Torlak, която и миналата година спря излъчването на “Farmа“ по същата причина, както и на други емисии, в които се появяваше певицата, като “Narod pita“ и “Ami Dži šou“.

– Когато ми предложиха позицията, единственото условие, което поставих на шефа на компанията господин Mitrović, беше Ceca да не се излъчва в нашите програми. Искането ми беше уважено и Pink BiH никога не е показвал нищо нейно – каза Lajla Torlak за сараевския вестник “Ekspres“.

Все пак никой не разбра каква е причината за това. Всички огорчени от деспотичното й поведение смятат, че мотивът е личен. Ceca не желае да търси причините за тази цензура и каза, че съжалява заради всички в Босна и Херцеговина, които харесват музиката й.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ceca Ražnatović: 49-ти рожден ден и концерт във ВарнаCeca Ražnatović: 49-ти рожден ден и концерт във Варна

    Днес сръбската поп-фолк певица Svetlana Ceca Ražnatović навършва 49 години. Честито! Ceca е на сцена вече 35 години, има записани 16 албума и много успешна […]

  • Ceca Ražnatović с концерт в БългарияCeca Ražnatović с концерт в България

    На 28 август сръбската фолк звезда Svetlana Ražnatović ще направи концерт в Сливница. Ceca ще пее на градския стадион „Сливнишки герой“, а специален гост на […]

  • Днес Ceca Ražnatović празнува 48-ми рожден денДнес Ceca Ražnatović празнува 48-ми рожден ден

    Певицата Svetlana Ražnatović навърши днес 48 години, а подготовката за рождения ден на сръбската поп фолк дива започна от сутринта. В дома на Ceca тия […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар