Ceca Ražnatović „смъкната“ от Pink BiH

Ceca Ražnatović

Почитателите на Svetlanа Ražnatović в Босна и Херцеговина са, меко казано, огорчени от поведението на Lajlа Torlak, редакторката на Pink BiH, тъй като тя упорито цензурира появяването на Cecа по тази телевизия.

Последното смъкване беше миналия понеделник по време на излъчването на риалитито “Farma“. В момента, когато на вратата на къщата се появи сръбската фолк дива и донесе подаръци на съквартирантите, в Сараево прекъснаха предаването и пуснаха филм. Нея вечер повече не се показваха кадри на живо от Фермата.

Във Фейсбук се появиха много групи от фенове на Ceca, искащи смяната на Lajlа Torlak, която и миналата година спря излъчването на “Farmа“ по същата причина, както и на други емисии, в които се появяваше певицата, като “Narod pita“ и “Ami Dži šou“.

– Когато ми предложиха позицията, единственото условие, което поставих на шефа на компанията господин Mitrović, беше Ceca да не се излъчва в нашите програми. Искането ми беше уважено и Pink BiH никога не е показвал нищо нейно – каза Lajla Torlak за сараевския вестник “Ekspres“.

Все пак никой не разбра каква е причината за това. Всички огорчени от деспотичното й поведение смятат, че мотивът е личен. Ceca не желае да търси причините за тази цензура и каза, че съжалява заради всички в Босна и Херцеговина, които харесват музиката й.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ceca Ražnatović има приятел, не крият близостта си Ceca Ražnatović има приятел, не крият близостта си

    От известно време сръбската фолк звезда Svetlana Ražnatović (46) има връзка с по-младия от нея Bogdan Srejović (38). Двамата се запознали в края на миналата […]

  • Ceca Ražnatović стана баба Ceca Ražnatović стана баба

    Малко преди да навърши 47 години, днес Svetlana Ceca Ražnatović стана баба. Нейният син Veljko и снахата Bogdana станаха родители на малкия Željko, когото кръстиха […]

  • Ceca Ražnatović става баба Ceca Ražnatović става баба

    Сръбската фолк звезда Svetlana Ceca Ražnatović ще стане баба следващата година, а първото внуче ще бъде от сина ѝ, който каза, че ако е момче, […]

НАПИШИ КОМЕНТАР