Snežana Đurišić: Идва ми да ошамаря някои в естрадата

snezana_djurisic

Snežanа Đurišić (53) твърди, че трудно ще й отнемат микрофона. Някои нейни колежки сериозно я корят и говорят, че им взема работата.

– Казват, че от мене не можели да се вредят за микрофона. Моите колеги добре знаят, че по забавите пея най-дълго от всички – защото шефовете и домакините искат най-много мен. Какво да направя. Пея си, знам много песни, пея и чужди хитове. На онези, които завиждат, препоръчвам да научат повече песни, да се докажат – споделя Snežana.
– Има много изпълнители, с които обичам да работя: Zvonko, по прякор Мениджъра, Dragan Kojić Keba, Zorica Brunclik, Beki Bekić, Verica Šerifović, Šaban Šaulić, Ljuba Aličić, Miša Mijatović, Miroslav Ilić, Radiša Urošević… С тях ми е супер, чувстваме се близки.

Обиждат ли Ви клюките на колегите?
– Страшно е, повечето са продали душата си на дявола. Обзети са от омраза, ревност… Сами на себе си вредят по този начин. Като не могат да се справят сами, да потърсят помощ от психолози. Писна ми да се заяждат с мен. Не могат да ме изместят, ако някой е решил да ме наеме. Обичам да пея, от това живея, но и никого не карам да ме слуша насила.

Чували ли сте, че някои колеги се плашат от Вас?
– Нека се плашат, това е добре. Опитах да бъда приятел с всички, но явно не става. Някои се опитват да злоупотребяват и да коментират злорадо „печените“ като мен. Такива хора не искам в близост до себе си.

Изкушавали ли сте се някога да ошамарите някого?
– Естествено, както сигурно и на мнозина им се е искало да ме ошамарят.

Как успяхте след три десетилетия да си запазите нервите?
– Запазила нервите?! Аз въобще нямам нерви. Това, че публиката не го вижда, е друга тема. Когато запея пред хората, в мен проработват съвестта и отговорността. Публиката не е длъжна да търпи това, че нямам нерви. Аз съм професионалист и се раздавам в работата си. Това е резултат от възпитанието ми в къщи, баща ми беше военен.
Когато започнах да пея и да градя кариерата си, бях все на педал. Гледам си работата, осъществих си мечтите и сега съм между петте най-добри певци по нашите земи – казва Snežana.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Snežana Đurišić: Половин век успешна кариераSnežana Đurišić: Половин век успешна кариера

    Легендарната сръбска певица Snežana Đurišić (59) ще отбележи 50 години кариера с голям самостоятелен концерт в „Sava centar“ на 17 април. Подготвила е на публиката […]

  • Snežana Đurišić: Концерт в Център „Sava“Snežana Đurišić: Концерт в Център „Sava“

    Четиридесет години работа винаги заслужават уважение, а повече от 20 албума и голям брой хитове, които публиката знае наизуст, обещават спектакъл на 23 февруари в […]

  • Snežana Đurišić се сдоби с предаване по канал „Grand“Snežana Đurišić се сдоби с предаване по канал „Grand“

    Saša Popović е открил в Snežana Đurišić потенциал за ТВ водещ, та даде на фолк певицата да води авторско предаване в неговия нов „Grand“ канал. […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар