Snežana Đurišić: Идва ми да ошамаря някои в естрадата

Snežana Đurišić » Новини

snezana_djurisic

Snežanа Đurišić (53) твърди, че трудно ще й отнемат микрофона. Някои нейни колежки сериозно я корят и говорят, че им взема работата.

– Казват, че от мене не можели да се вредят за микрофона. Моите колеги добре знаят, че по забавите пея най-дълго от всички – защото шефовете и домакините искат най-много мен. Какво да направя. Пея си, знам много песни, пея и чужди хитове. На онези, които завиждат, препоръчвам да научат повече песни, да се докажат – споделя Snežana.
– Има много изпълнители, с които обичам да работя: Zvonko, по прякор Мениджъра, Dragan Kojić Keba, Zorica Brunclik, Beki Bekić, Verica Šerifović, Šaban Šaulić, Ljuba Aličić, Miša Mijatović, Miroslav Ilić, Radiša Urošević… С тях ми е супер, чувстваме се близки.

Обиждат ли Ви клюките на колегите?
– Страшно е, повечето са продали душата си на дявола. Обзети са от омраза, ревност… Сами на себе си вредят по този начин. Като не могат да се справят сами, да потърсят помощ от психолози. Писна ми да се заяждат с мен. Не могат да ме изместят, ако някой е решил да ме наеме. Обичам да пея, от това живея, но и никого не карам да ме слуша насила.

Чували ли сте, че някои колеги се плашат от Вас?
– Нека се плашат, това е добре. Опитах да бъда приятел с всички, но явно не става. Някои се опитват да злоупотребяват и да коментират злорадо „печените“ като мен. Такива хора не искам в близост до себе си.

Изкушавали ли сте се някога да ошамарите някого?
– Естествено, както сигурно и на мнозина им се е искало да ме ошамарят.

Как успяхте след три десетилетия да си запазите нервите?
– Запазила нервите?! Аз въобще нямам нерви. Това, че публиката не го вижда, е друга тема. Когато запея пред хората, в мен проработват съвестта и отговорността. Публиката не е длъжна да търпи това, че нямам нерви. Аз съм професионалист и се раздавам в работата си. Това е резултат от възпитанието ми в къщи, баща ми беше военен.
Когато започнах да пея и да градя кариерата си, бях все на педал. Гледам си работата, осъществих си мечтите и сега съм между петте най-добри певци по нашите земи – казва Snežana.


Виж още:
Напиши коментар