Sinan Sakić: Bojanić е най-големият идиот!

През изминалия уикенд в Офенбах, Германия, гостува Sinan Sakić. Той създаде отлична атмосфера в дискотеката и още веднъж доказа, че за добрата песен криза няма.

sinan-sakic

– Работа има, но още малко и ще се пенсионирам. Навсякъде, където участвам, съм посрещнат добре – и в Сърбия, и в останалите югославски републики, и от нашите сънародници в чужбина. Първата си песен записах в далечната 1979, а оттогава много неща се промениха. Нямам нищо против днешната естрада. Много ценя и уважавам тези деца, мисля че пеят добре, но колко ще трае това, не знам. Нямам право да оценявам дали някой пее или не пее добре. За всекиго има място под това небе – каза Sinan, а по повод риалитито „Farma“ и неговия колега Miloš Bojanić, добави:

– Нека да съм искрен, Bojanić е най-големият идиот на тази земя. Аз съм човек, който никога нищо лошо не е казал за свой колега, но ако той ми дойде, ще му откъсна главата. Когато сте някъде с още 17 души и разберете, че никой от тях не ви обича, тогава застанете пред огледалото и се запитайте дали сте в ред.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар