Полицията ще арестува Marija Šerifović?

Концертна агенция „Blue sound“ ще поиска от съда арестуване на Marija Šerifović, тъй като не се е появявала на заседанията по повод жалбата, че е ощетила фирмата им с 40 000 евро.

Marija Šerifović

– На 26 март, миналата година, “Blue sound” заведе съдебен иск срещу Marija Šerifović, тъй като е ощетила нашата агенция с повече от 40 000 евро. Оттогава минаха няколко заседания, на които тя не се появи и явно не живее на адреса, на който й пращаме призовките. Опитахме да стигнем до нея чрез майка й Verica Šerifović, както и чрез мениджъра Saša Mirković, но отново без резултат. Сега остава само да поискаме от съда да я доведат принудително – каза адвокатът на „Blue sound“ Dušan Petrović.

Да припомним, че агенцията съди певицата, тъй като, според тях, са вложили тази сума пари в бляскавата промоция на последния й албум “Anđeo”, организирали са конференции за журналистите, снимали са фотосесии, клип, плащали са реклама в медиите. В същия момент, Šerifović не е изпълнила своите задължения по договора, а се облагодетелства от ефекта от кампанията.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар