Feminem ще представят Хърватска на Евровизия 2010

feminem

Група Feminem е финалист в Опатия и ще представя Хърватска на Евровизия 2010 с песента „Lako je sve“. С победата си на „Dorа 2010“, групата си спечели още едно участие на престижния форум, след като през 2005 представиха Босна и Херцеговина.

Песента, чиито музика и аранжимент са на Branimir Mihaljević, а текстът е на Pamela Ramljak, спечели най-много гласове на журито и публиката.

Това е второ участие на Feminem на Евровизия, но първо като преставители на Хърватска. През 2005 година, в Украйна, с песента „Zovi“, те пяха за Босна и Херцеговина и се класираха на 14 място.

Тази година Евровизия ще бъде в Осло, а Босна и Херцеговина ще бъде представена от Vukašin Brajić, с песента „Munja i grom“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
 • Край на женското трио „Feminnem“Край на женското трио „Feminnem“

  Група „Feminnem“ вече не съществува. Девойките от триото поясниха, че причината за разпадането не е свада, и че остават приятелки. Обстоятелствата са се стекли така […]

 • Разпада ли се „Feminnem“?Разпада ли се „Feminnem“?

  Още щом Nika Antolos, най-младата от женското трио „Feminnem“, призна че е лудо влюбена, в кулоарите тръгнаха приказки за разпада на групата. Главата на певицата […]

 • „Feminnem“ снимаха клип за песента „Subota bez tebe“„Feminnem“ снимаха клип за песента „Subota bez tebe“

  Из цеховете на фабрика „Katran“, хърватското женско трио „Feminnem“ снима миналия уикенд клип към пилотния сингъл от четвъртия им студиен албум. Песента „Subota bez tebe“ […]

КОМЕНТАРИ
 1. admin каза:

  Девойките от „Feminem“ вече са готови да тръгнат за 55-то издание на Евровизия. Neda Parmać, Nika Antolos и Pamela Ramljak представиха вчера дрехите, осигурени от хърватски модни къщи, с които ще загреят студените норвежци. Трите грации ще излязат на сцената с романтични рокли, телесен цвят. Хореографията е оттренирана и те с нетърпение очакват 18 май, да отпътуват за Осло.

Вашият коментар