Feminem ще представят Хърватска на Евровизия 2010

feminem

Група Feminem е финалист в Опатия и ще представя Хърватска на Евровизия 2010 с песента „Lako je sve“. С победата си на „Dorа 2010“, групата си спечели още едно участие на престижния форум, след като през 2005 представиха Босна и Херцеговина.

Песента, чиито музика и аранжимент са на Branimir Mihaljević, а текстът е на Pamela Ramljak, спечели най-много гласове на журито и публиката.

Това е второ участие на Feminem на Евровизия, но първо като преставители на Хърватска. През 2005 година, в Украйна, с песента „Zovi“, те пяха за Босна и Херцеговина и се класираха на 14 място.

Тази година Евровизия ще бъде в Осло, а Босна и Херцеговина ще бъде представена от Vukašin Brajić, с песента „Munja i grom“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
 • Край на женското трио „Feminnem“ Край на женското трио „Feminnem“

  22 февруари 2012

  Група „Feminnem“ вече не съществува. Девойките от триото поясниха, че причината за разпадането не е свада, и че остават приятелки. Обстоятелствата са се стекли така […]

 • Разпада ли се „Feminnem“? Разпада ли се „Feminnem“?

  13 януари 2012

  Още щом Nika Antolos, най-младата от женското трио „Feminnem“, призна че е лудо влюбена, в кулоарите тръгнаха приказки за разпада на групата. Главата на певицата […]

 • „Feminnem“ снимаха клип за песента „Subota bez tebe“ „Feminnem“ снимаха клип за песента „Subota bez tebe“

  6 ноември 2011

  Из цеховете на фабрика „Katran“, хърватското женско трио „Feminnem“ снима миналия уикенд клип към пилотния сингъл от четвъртия им студиен албум. Песента „Subota bez tebe“ […]

КОМЕНТАРИ
ex-yumusic
admin
11 май 2010, 19:53

Девойките от „Feminem“ вече са готови да тръгнат за 55-то издание на Евровизия. Neda Parmać, Nika Antolos и Pamela Ramljak представиха вчера дрехите, осигурени от хърватски модни къщи, с които ще загреят студените норвежци. Трите грации ще излязат на сцената с романтични рокли, телесен цвят. Хореографията е оттренирана и те с нетърпение очакват 18 май, да отпътуват за Осло.


НАПИШИ КОМЕНТАР