Корейци изпяха „Molitva“ на Marija Šerifović на чист сръбски

Корейци изпяха „Molitva“ на Marija Šerifović на чист сръбски

След песента „Jutro je“ на босненската певица Nada Topčagić, за която се заговори по света, благодарение на Zlatan Ibrahimović, тия дни и една сръбска песен стана световен хит.

Става дума за баладата „Molitva“, с която Marija Šerifović спечели първо място на Евровизия 2007. Тя беше изпята от момчешкия квартет „Edel Reinklang“ в популярната южнокорейска музикална шоу програма „Phantom Singer“. Настоящият сезон на шоуто включва финалисти от предишните три сезона и се излъчва във вторник вечер по JTBC. Момчетата изпяха песента на почти перфектен сръбски език, като при изпълнението им вървеше текстът на сръбски и корейски.

Marija беше много въодушевена от този жест и написа в свой пост в Инстаграм, че спокойно може да мине за пети член на групата. Тя публикува и видеото, но то беше свалено заради авторските права. Šerifović изпрати поздравление на момчетата и написа, че са докоснали сърцето ѝ, и че това е най-добрата версия на „Molitva“, която някога е чувала. Те от своя страна ѝ благодариха, отново на сръбски и корейски език.

Корейци изпяха „Molitva“ на Marija Šerifović на чист сръбски

За съжаление, видеото беше геоблокирано и не може да стигне до широката аудитория. Така че и клипът по-долу може скоро да бъде премахнат.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар