Neda Ukraden анонсира своята автобиографична книга

Neda Ukraden обяви своя автобиографична книга

Neda Ukraden има зад себе си интересен личен живот, който през годините държеше далече от очите на обществото. Но с времето у нея се е появило желание да го претвори в думи и да сподели с публиката своя автобиографична книга.

Автобиографията на популярната хърватска и ексюгославска звезда, която трябваше да излезе до края на миналата година, скоро ще види бял свят. Въпреки че има много какво да каже, певицата не е предполагала, че писането ще ѝ иде отръки.

– Изненадана съм колко много написах. Имах намерение да е около 280 страници, но при подготовката за печат се оказа, че е близо 500 страници. Наложи се малко да редактирам и съкратя. Не искам книгата да бъде твърде дебела и дълга за четене, въпреки че моята кариера и живот са много богати – каза Neda за „Grand Online“.

Neda, която скоро ще навърши 72 години, сподели и какво мисли за съвременните музикални стилове, следвани от нейните по-млади колеги.

– Всяко поколение има някаква своя тенденция, ритми, продукция, това е съвсем нормално. Не виждам нищо лошо или проблемно. Кое ще остане, ще покаже времето, то е най-големият свидетел и съдник.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Neda Ukraden представи своята книга „Zora je svanula“Neda Ukraden представи своята книга „Zora je svanula“

    Хърватската поп звезда Neda Ukraden, която е на сцената вече десетилетия, представи своята автобиографична книга „Zora je svanula“. Презентацията беше миналата седмица на Панаира на […]

  • Neda Ukraden отпразнува 72-я си рожден денNeda Ukraden отпразнува 72-я си рожден ден

    На 16 август Neda Ukraden отпразнува своя 72-ри рожден ден. Празненството беше в семеен кръг, а певицата сподели със своите почитатели снимка, на която позира […]

  • Neda Ukraden издава книгаNeda Ukraden издава книга

    Neda Ukraden откри за медиите, че до края на годината ще издаде своя автобиографична книга, в която ще разкрие детайли от личния си живот, но […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар