Neda Ukraden издава книга

Neda Ukraden издава автобиографична книга

Neda Ukraden откри за медиите, че до края на годината ще издаде своя автобиографична книга, в която ще разкрие детайли от личния си живот, но и големи тайни от естрадата. Хърватската поп звезда, която наскоро навърши 71 години, каза, че е писала съвсем откровено за всичко и че си е припомнила най-тъжните моменти от своя живот.

– Довършвам книгата, очаквам да излезе до Нова година. Моят живот и кариерата ми са достатъчно дълги и богати на събития. Ще има много неща, ще има и някои детайли от личния ми живот и дългата ми музикална кариера. Разбира се, споменала съм и моето пеене на Tito и срещите ми с него. По него време за нас това беше невероятно изживяване, за което не сме и сънували, че ще се случи. История. Книгата ще бъде разказ за моя живот. Най-вероятно първата част ще се казва „Zora je svanula“, като моята песен – каза Neda Ukraden и разкри, че втората част ще описва драматичните моменти от живота ѝ.

– Ще започне със заминаването ми от Сараево, ще има част за войната, доста детайли за бягането. Много дълго отказвах да си спомням за войната, всичко ми е още съвсем прясно. Беше ми тежко, докато пишех книгата и си припомнях тия подробности. Изминаха близо 30 години оттогава и смятам, че съм успяла да постигна някаква историческа дистанция. Ще бъде истинска драма.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар