Neda Ukraden представи своята книга „Zora je svanula“

Neda Ukraden представи своята книга „Zora je svanula

Хърватската поп звезда Neda Ukraden, която е на сцената вече десетилетия, представи своята автобиографична книга „Zora je svanula“. Презентацията беше миналата седмица на Панаира на книгата в Белград, а певицата събра голям брой приятели, колеги и представители на медиите.

Автобиографията носи названието си по една от емблематичните за Neda песни, „Zora je“, а в нея са описани животът, богатата кариера, изпълнена със страхотни хитове, тиражи на плочи, концерти, признания, но и трагични събития от житейския ѝ път. Книгата е изпъстрена с много фотографии, известни личности, големи и трагични любови. Това е история и за държавата, която вече не съществува, родила много големи звезди, политици, колеги…

Както каза певицата, в автобиографията тя описва и живота си с покойния си съпруг, та до днес, както и произхода на семейството ѝ, и че много хора ще се припознаят в страниците на нейната книга.

– Изключително съм щастлива и горда от тази днешна презентация. В живота ми са се случили много хубави неща, свързани с музика, концерти, награди, признания, а за този миг съм мечтала цял живот. Още от момента, в който се явих на прослушване за Радио Сараево, по настояване на моята приятелка Ljilja. Не съм и предполагала, че ще ме одобрят и един ден ще бъда певица. Въпреки че образованието ми е в друга насока, съдбата написа страниците на моя живот, на какъвто не съм се надявала – каза Neda Ukraden на представянето.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар