На естрадата се продават интимни неща

Венчавка, бременност, раждане на дете, шокираща история за развод, раздяла или изневяра…, са идеална възможност за естрадните звезди да си увеличат банковите сметки. Ако някой им се намеси в личния живот, без да ги пита, е ужасно, но когато таблидите отворят кесиите и им предложат суми с няколко нули, тогава без проблем си разказват битието пред целия свят.

На естрадата се продават интимни неща

Тенденцията да се продават интимни неща във вид на снимки и ексклузивни интервюта, за Сърбия наложи Jelena Karleuša. Преди три години певицата изтъргува за 50 000 евро комплект фотографии, между които тези с надутия си стомах, от сватбата си с футболиста Duško Tošić и първите снимки на дъщеря си Atina. Това много изненада обществеността, която се настрои против Jelena. Тя, обаче, твърдеше, че не го е направила за лично облагодетелстване, а парите са отишли за благотворителност.
По стъпките на Karleuša тръгнаха бързо и останалите местни звезди. Фотосесии с дъщеря си Hana направи и Nataša Bekvalac, която продаде и снимките от сватбата си с ватерполиста Danilo Ikodinović.
Фотографиите от венчавката си „осребри“ и Seka Aleksić, която в продажба пусна и видео от щастливото събитие.
Любовни истории и корабокрушения котираха добре и Anabela, екс Đogani, която за почти всеки приятел казваше, че е „истинският“.
И Ana Nikolić наскоро осъмна на корицата на популярно списание, заради „осиновяването“ на японче, за което по-късно се разбра, че е „взела под наем“ само за снимките.
Със сина си Vuk няколко пъти на заглавна страница се появи и Tijana Dapčević, която също се снима в 9-я месец от бременността си.

Продажбата на личното пространство, обаче, не започна с тях, а с Lepa Brena и Ceca Ražnatović, които издадоха касети с венчавките си. Като се има предвид, че и двете казаха съдбоносното „ДА“ на върха на славата си, а хората бяха жадни за клюки от личния им живот, записите се продадоха в астрономически тиражи.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар