На естрадата се продават интимни неща

» Любопитно

Венчавка, бременност, раждане на дете, шокираща история за развод, раздяла или изневяра…, са идеална възможност за естрадните звезди да си увеличат банковите сметки. Ако някой им се намеси в личния живот, без да ги пита, е ужасно, но когато таблидите отворят кесиите и им предложат суми с няколко нули, тогава без проблем си разказват битието пред целия свят.

На естрадата се продават интимни неща

Тенденцията да се продават интимни неща във вид на снимки и ексклузивни интервюта, за Сърбия наложи Jelena Karleuša. Преди три години певицата изтъргува за 50 000 евро комплект фотографии, между които тези с надутия си стомах, от сватбата си с футболиста Duško Tošić и първите снимки на дъщеря си Atina. Това много изненада обществеността, която се настрои против Jelena. Тя, обаче, твърдеше, че не го е направила за лично облагодетелстване, а парите са отишли за благотворителност.
По стъпките на Karleuša тръгнаха бързо и останалите местни звезди. Фотосесии с дъщеря си Hana направи и Nataša Bekvalac, която продаде и снимките от сватбата си с ватерполиста Danilo Ikodinović.
Фотографиите от венчавката си „осребри“ и Seka Aleksić, която в продажба пусна и видео от щастливото събитие.
Любовни истории и корабокрушения котираха добре и Anabela, екс Đogani, която за почти всеки приятел казваше, че е „истинският“.
И Ana Nikolić наскоро осъмна на корицата на популярно списание, заради „осиновяването“ на японче, за което по-късно се разбра, че е „взела под наем“ само за снимките.
Със сина си Vuk няколко пъти на заглавна страница се появи и Tijana Dapčević, която също се снима в 9-я месец от бременността си.

Продажбата на личното пространство, обаче, не започна с тях, а с Lepa Brena и Ceca Ražnatović, които издадоха касети с венчавките си. Като се има предвид, че и двете казаха съдбоносното „ДА“ на върха на славата си, а хората бяха жадни за клюки от личния им живот, записите се продадоха в астрономически тиражи.


Виж още:
 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

 • Евровизия 2016: Хърватска продължава, БиХ и ЧГ отпаднаха Евровизия 2016: Хърватска продължава, БиХ и ЧГ отпаднаха

  11 май 2016

  Снощи в „Глобен арена“ в Стокхолм се състоя първият полуфинал на Евровизия 2016. От 18 държави, колкото се състезаваха вечерта, за големия финал на 61-то издание на европейския песенен конкурс се класираха 10. Това са […]

Напиши коментар