Любопитни естрадни любовни триъгълници

Откак свят светува, любовните връзки на известните са една от най-любопитните теми на таблоидите. Нерядко те се замесват и в любовни триъгълници. Вижте някои от най-интересните.

Adriana Čortan – Željko Joksimović – Jovana JankovićAdriana Čortan – Željko Joksimović – Jovana Janković
От тези връзки може да се направи бразилски сериал, тъй като не я ясно кой с кого не е бил. А за всичко това е виновна слабостта на Željko към водещите. След няколко години с Adriana Čortan, беше покорен от чара на Jovana Janković. Това стана през 2008, когато двамата водиха Евровизия в Белград. В началото се криеха, но медиите ги разкриха. След това триъгълникът замалко да стане петоъгълник, тъй като красивата Jovana през това време изобщо не стоеше мирно. Водещата имаше дългогодишна връзка с Aleksandar Zeremski, бившия директор на телевизия “BK”, за която тя работеше. Медиите пишеха, че по време на кризата във връзката със Zeremski и заигравките й с Željko, в играта „се е включил“ и баскетболистът и национал Saša Đorđević. Все пак, накрая всичко завърши с хепиенд – брак между Jovana и Željko.
Aleksandra Radović- Aleksandar Zeremski – Jovana JankovićAleksandra Radović- Aleksandar Zeremski – Jovana Janković
Тук трябва да добавим, че Jovana Janković си пада по успели мъже. Един от тях е гореспоменатият Aleksandar Zeremski. Бившият директор на BK TV, след развалянето на годежа с Jovana, потърси утеха в обятията на поп певицата Aleksandra Radović. Двамата имат дъщеря, след което естествено се разделиха.
Silvana Armenulić – Radmilo Armenulić – Lepa LukićSilvana Armenulić – Radmilo Armenulić – Lepa Lukić
Това беше прочут триъгълник, от който наранена излезе Silvana. Нейният съпруг, бившият тенисист Radmilo Armenulić, изневери на Silvana с Lepa Lukić. За края на 60-те години това си беше чист скандал, а медиите дори писаха, че двете съпернички са се сбили на летището. Silvana не можа да прости на съпруга си изневярата и, след 7 години брак, се разведоха. За спомен от тази си любов записа песента “Sedam godina ljubavi”.
Lepa Brena – Slobodan Živojinović – Zorica DesnicaLepa Brena – Slobodan Živojinović – Zorica Desnica
Връзката, която със сигурност разтресе югославската действителност през 80-те години, беше тази между Brena и Boba. Той беше перспективен тенисист, женен за красивата и интелигентна Zorica, a Lepa Brena – югославската дива на фолк музиката. Достатъчно беше да се срещнат и любовта да пламне. Živojinović и Zorica имат син Filip, но нищо не му попречи да започне първо тайна, а после и явна връзка с певицата. В края на 1991 Boba се разведе и се ожени за настоящата си съпруга Brena, с която имат двама сина. А Zorica по-късно се омъжи за баскетболиста на „Partizan“ Ivo Nakić.
Anabela Bukva – Mladen Radulović – Seka AleksićAnabela Bukva – Mladen Radulović – Seka Aleksić
Seka се запозна с манекена Mladen при снимането на клипа към песента й “Aspirin”. Химията проработи и започна бурна връзка. Обаче Mladen влезе в къщата на „Veliki brat“ (Биг Брадър) и там спечели сърцето на прясно разделената Anabela Bukva. Страстите се пробудиха и връзката им пълнеше таблоидите. Медиите се опитаха да скарат двете певици, но те не се поддадоха на провокациите и всяка тръгна по пътя си. Seka завърши с щастлив брак с бившия си телохранител. Mladen потърси утеха в Тайланд, а Anabela още чака сродната си душа.
Danilo Ikodinović – Nataša Bekvalac – Miodrag KostićDanilo Ikodinović – Nataša Bekvalac – Miodrag Kostić
За любовния живот на Nataša Bekvalac може да се напише роман, и то в томове. Ние няма да правим това, само ще споменем, че е имала много бурни връзки. Медиите нерядко я свързваха с бившия й приятел Miodrag Kostić Kole, докато беше в брак с ватерполиста Danilo Ikodinović. Известно е, че започна певческата си кариера по време на връзката си с Kole. Страстта между тях не се е изпарила, въпреки изминалите години и многото връзки и връзчици…

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар