Milica Majstorović: Господ не ме иска още

Три месеца след опита за самоубийство, сръбската поп певица Milica Majstorović (20) разкри душата си пред списание „Story“ и за първи път говори за причините да посегне на живота си и какво се е случило в злокобната вечер.

milica-majstorovic

Story: Какво доведе до злокобната февруарска вечер, че се стигна до Спешния център по натравяния с алкохол и лекарствени препарати в Крагуевац?
– Моите проблеми са доста отдавна. По-точно, откакто завърших средното училище. Тогава започна целият този цирк около „Operacijа trijumf“. Не се записах във факултета, а целия си живот съм искала да се занимавам с музика, не естрада. Когато излязох от шоуто, целият ми свят се промени и започнах да живея под стъклен похлупак. Свикнах с успехите и всичко, каквото съм постигнала в живота, посветих се и с голяма отговорност на „Operacijа trijumf“. Между другото, след края на шоуто, започнаха участия и така до лятото на 2009.

Story: Имахте ли подкрепата на родителите си за това?
– Родителите ми бяха против участието ми в шоуто, защото съм една от най-добрите флейтистки в Сърбия. Професорr Feđa Rupel искаше да запиша Академията в Словения, но аз замених филхармонията с коренно различния свят на естрадата, за който не бях подготвена. Тази кариера ми дойде изведнъж и не разбрах какво стана. Просто не съм била готова за всичко онова, което ме чакаше след излизането ми от къщата в Кошутняк.

Story: Какво се обърка в сътрудничеството ви с „Emotion“, защо спряха участията ви?
– До това доведе тяхната неорганизираност, тъй като „Emotion“ функционира по друг начин по отношение на съревнованието „Zvezde Granda“. „Emotion“ има много предавания и ние от „Operacijа trijumf“ не им бяхме единствената грижа. Може би с този вид състезание не се справиха по най-добрия начин и това се отрази на нас, участниците. Всички влязохме там с една единствена цел, мислейки, че те ще направят всичко за нас. Но, бързо разбрахме, че ще трябва сами да се борим и никой няма да ни помогне в кариерата, въпреки че по време на шоуто имаше лъжливи предложения за албум.

Дори хърватският музикант и изпълнител Tonči Huljić не изпълнил обещанието си, дадено в емисия на „Operacija trijumf“, та младото момиче разбрало, че ще трябва сама да търси пари за издаването на албум. Прибрала се в родния си Крагуевац и се върнала към ежедневните си занимания. Но явно февруарските дни са я довели до депресия. В профила си във Фейсбук явно е показвала психическото състояние, в което се намира, но никой не обърнал внимание. И Milica се нагълтала с хапчета…


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар