Milica Majstorović осъди бившия си годеник за нанесена телесна повреда

Макар Milica Majstorović да казваше, че Nenad Jevremović е мъжът на живота й, тяхната любов никак не беше приказна, напротив – завърши в съда.

А именно, преди две години, при едно излизане Milica и Nenad се скарали, той я блъснал и при падането си певицата си ударила главата в една саксия, та се наложило да я шият. Тогава тя, на 26 ноември 2010, заведе дело срещу бившия си вече годеник, а месец по-късно двамата влязоха в риалити шоуто “Parovi”.

След дисквалифицирането им от риалитито през март 2011 и раздялата им през юли същата година, през октомври съдът отреди арест за Jevremović. Поради даден погрешен адрес в съда, полицията трябваше да го издирва за да му връчи призовката. Три дни по-късно Milica и Nenad се сдобриха, но раздялата им беше неминуема, а случаят беше приключен в началото на тази година. Двамата, освен бурните си скандали в “Parovi”, ще останат запомнени и с това, че искаха да се венчаят.

Majstorović е една от най-популярните участнички в друго риалити – “Operacija trijumf”. След приключването му младата звезда направи опит за самоубийство, изпивайки огромно количество таблетки. В началото се говореше, че причината да иска да сложи край на живота си е несподелена любов първо с Andrija Milošević, после с Ivan Lenđer, но тя отрече. В крайна сметка се оказа, че Milica не беше подготвена за славата, която я връхлетя, а и издателска къща “Emotion” не направи неин албум, както би трябвало по договор.

Milica Majstorović  и Nenad Jevremović


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар